Kontakt oss her
Pasientløfter med produkter fra LINAK
Høy ytelse Li-lon batteri Designet med tanke på brukerne Enkel å betjene og vedlikeholde Trådløs betjening og datatilgang Kompleks funksjonalitet til fingertuppene Velg det riktige produktet her 30% raskere turbo boost Hygienisk, rengjøringsvennlig design

LIFT™ - til din neste pasientløfter

Strømlinjeformet, effektiv og enkel å bruke

Høy ytelse Li-lon batteri

Styrke er meningsløst uten ansvarlighet.

Les mer

Designet med tanke på brukerne

LINAK® vet at formen og estetikken til produktene våre må fungere sammen med det ultimate design til kundenes pasientløftere.

Les mer

Enkel å betjene og vedlikeholde

LINAK LIFT50™ er ergonomisk designet med tanke på pleiere, med strømlinjeformet utseende og praktiske, brukervennlige grensesnitt som rett og slett gjør livet til brukerne mindre komplisert.

Les mer

Trådløs betjening og datatilgang

Paring med Bluetooth® Adapter.

Les mer

Kompleks funksjonalitet til fingertuppene

Data er fantastisk nyttig, men hvis evnen til å respondere på den mangler, er ikke den virkelige verdien utnyttet.

Les mer

Velg det riktige produktet her

 

Les mer

30% raskere turbo boost

Hos LINAK liker vi å hjelpe andre med å få ting gjort. Raskt. Vi vet hvor travelt du har det. Derfor har vi inkorporert en turbo-boost-funksjon som gjør arbeidsflyten bedre, uten at det går på bekostning av sikkerheten.

Les mer

Hygienisk, rengjøringsvennlig design

Hos LINAK er sikkerhet en selvfølge, og vår høyeste prioritet er å sikre god hygiene for dine brukere og pasienter.

Les mer

Flott design på en pasientløfter betyr ingenting uten LINAK

Som et dansk selskap har vi øye for godt design. Men design er mer enn et flott utseende.

Det handler om å hjelpe deg med å skape produkter som er enkle å rengjøre, forstå og interagere med.

 

LIFT™ fra LINAK® tillegger verdi til produktet ditt

  • Bygget med tanke på smidig og rask tilpasning til markedsendringene
  • Gjør at varemerket ditt skiller seg ut i et marked med stadig større konkurranse
  • Fra en globalt velrenommert leverandør med dyptgående erfaring fra helsesektoren
 

LINAK turbo-boost

Hastighet er meningsløst uten kontroll

Hos LINAK liker vi å hjelpe andre med å få ting gjort. Raskt. Vi vet hvor travelt du har det. Derfor har vi inkorporert en turbo-boost-funksjon som gjør arbeidsflyten bedre, uten at det går på bekostning av sikkerheten.

Turbo-boost-funksjonen til LIFT50™ reduserer ventetiden mens en pasientløfter flyttes til riktig posisjon.

 

LINAK IPX6

Sikkerhet uten beskyttelse er meningsløst
Hos LINAK er sikkerhet en selvfølge, og vår høyeste prioritet er å sikre god hygiene for dine brukere og pasienter. COVID-19 har avslørt svakhetene ved en overbelastet helsesektor. God hygiene er avgjørende for å redusere infeksjonsrisikoen. Sykehus og pleiehjem trenger løsninger som kan hjelpe dem nå og i fremtiden. IPX6 kan hjelpe dem å ligge foran i utviklingen.

For å hjelpe kundene dine i vår felles kamp mot bakterier, kan du nå designe pasientløftere som tåler enda mer utfordrende vaskebetingelser.

 

LINAK trådløse løsninger

Konnektivitet uten samarbeid er meningsløst

Hos LINAK ligger det i vår natur å skape forbindelser og konnektivitet, slik at du kan dra fordel av morgendagens kommunikasjonsmuligheter. Med mulighet for trådløs kontroll, fremtidsrettet Bluetooth® datautveksling og forebyggende vedlikehold, er du klar for neste steg på din digitale reise.

 

Design

For oss er design meningsløst uten et "human touch"
LINAK vet at formen og estetikken til produktene våre må fungere sammen med det ultimate design til kundenes pasientløftere. Det betyr at vi prioriterer tilpasningsevne og tilbyr et brukervennlig og fleksibelt design: Vi plasserer ikke logoer overalt. Vi holder linjene rene og fargene nøytrale, slik at designere enkelt kan inkorporere våre produkter i sine pasientløftere.

Design tillegger verdi
Godt industridesign starter med sluttbrukeren. Som designere har vi ansvar for å skape produkter som er enkle å forstå og bruke. Da LINAK utviklet serien LIFT™, spurte vi brukere hva som var det viktigste for dem, og det viste seg å være et moderne design med enkel funksjonalitet og nødstopp som var enkelt å finne, men vanskelig å utløse ved et uhell. Vi fokuserte på gjøre disse funksjonene enkle og intuitive.

 

Designet med tanke på pleierne

Enkelhet er meningsløst uten funksjonalitet

LINAK LIFT50™ er ergonomisk designet med tanke på pleierne, og med sitt strømlinjeformede utseende og praktiske, brukervennlige grensesnitt gjør den rett og slett livet til brukerne mindre komplisert.

En pasientløfter er designet for at pleierne ikke skal skade ryggen når de løfter og flytter på pasienter. Men også små, repeterende bevegelser kan føre til yrkesrelatert skade. For å redusere ubehagelige og unødige bevegelser kan LED-lyset som viser status, ses i stående stilling, og takket være et lett Li-ion-batteri kan batteribytte utføres med én hånd.

 

LINAK SoftCon2™ forkorter tiden til markedslansering betydelig

På-stedet-programmering av ditt neste produkt. Med SoftCon2™ kan du skape en spesiell løsning lokalt sammen med en tekniker fra LINAK, som fininnstiller og tilpasser programvaren din i sanntid, samtidig som du ser og tester resultatet på verkstedet eller laboratoriet ditt.

Du får raskere utvikling og nøyaktig det du trenger. Når online-økten med LINAK er ferdig, har du noe som fungerer: For hånden og klar til bruk.

Vil du vite mer?

LINAK tilpasser programvaren SoftCon2 for deg

 

Hvordan pare enhetene

Trinnvis veiledning til hvordan du parer ditt LIFT40+™- eller LIFT50™-system med en LINAK håndbetjening – med direkte paremodus kan du tilkoble på noen sekunder - bare følg veiledningen.

LIFT40+™

LIFT50™

 
 

LIFT-løsningen

Fullstendig redesignet med tanke på enkelhet og brukervennlighet, og funksjonalitet har aldri sett så elegant ut.
Produktserien LIFT har et enkelt, kompakt og rent design.

LIFT40+™

LIFT50™

 
 

Produkter

 
 

LIFT™ sammenligningstabell

 

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss