System

Standard aktuatorsystemer for komfortmøbler

Et standard aktuatorsystem er gjerne beregnet for sengesystemer som krever regulering av rygg- og bendel samt en rekke nye og moderne funksjoner som lys under sengen og simultandrift.

Standardsystemet omfatter Standard-utgaven av en LINAK® TWINDRIVE™ dobbelaktuator og en passende håndbetjening, for ikke å nevne en matchende kabel, selvfølgelig.

Standard-utgavene av LINAK® TWINDRIVE® omfatter en dobbelaktuator med lavt støynivå og beskjedne innbyggingsdimensjoner, noe som gir maksimal ledig plass under sengen. Konseptet er en “alt-i-ett”-enhet – to aktuatorer i én enhet og en integrert kontrollboks.

Enheten er designet for sømløs integrering - for eksempel i en komfortseng - uten at det går på bekostning av den generelle designen.

TD står for TWINDRIVE
Alle LINAK dobbelaktuatorer har "TD" i navnet. Det er en forkortelse for TWINDRIVE® og betegner et produkt som holder den berømte LINAK-kvaliteten.

Systemvariasjoner for ulike løsninger
Med Standard-utgavene av den innovative LINAK TWINDRIVE™ dobbelaktuatoren får du minst to ulike varianter av systemet. Hvilken variant som er riktig for ditt bruksområde, avhenger av designet på din seng.

TD4 Standard egner seg perfekt for senger med ribbebunn og standard madrasstørrelse, samt behov for regulering av rygg- og benstøtte.

TD5 Standard egner seg perfekt for senger med springfjærer på grunn av løftekapasiteten på opptil 7000 N, og der det er behov for regulerbar rygg- og benstøtte.

LINAK TWINDRIVE® TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

LINAK Produksjon i verdensklasse play-icon

LINAK produksjon i verdensklasse

Bak kulissene: LINAK® produserer dobbelaktuatorer i Slovakia play-icon

Bak kulissene: Produksjon av LINAK® dobbelaktuatorer i Slovakia

Filer

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.