System

Enkeltaktuatorsystemer

Enkeltaktuatorsystemer til komfortmøbler

Enkeltaktuatorsystemer til komfortmøbler

Det kreves et kraftig aktuatorsystem for å sikre jevn og stille justering av en springfjærseng, uten at det begrenser valget av madrass. Enkeltaktuatorsystemer fra LINAK har høy løftekapasitet, sikrer maksimal fleksibilitet.

To systemoppstillinger for grunnleggende eller avanserte løsninger 

Enkeltaktuatorsystemer til komfortmøbler finnes i to varianter. Behovene og ønskene til kundene dine kan avgjøre hvilken variant du velger. For begge varianter brukes en ekstern strømforsyning for å sikre lavt energiforbruk.

  • Systemet CBH Basic er basert på den kompakte 2-kanals kontrollboksen CBH. Dette systemet er det optimale valget for en standard springfjærseng med mulighet for justering av hodestøtte og fotbrett. 
  • Systemet CBH Advanced er basert på den kompakte 4-kanals kontrollboksen CBH. Det avanserte systemet anbefales dersom du trenger høy kraft for elektrisk justering av en springfjærseng, og også ønsker å tilføye funksjoner som massasje, lys osv.

Opplev Plug & Play™

LINAK systemer er virkelig systemer. Det betyr at alt passer sammen på tvers av produktporteføljen - bare Plug & Play. Alle våre enkeltaktuatorer for komfortmøbler er kompatible med alle relevante kontrollbokser og betjeninger, og dette gir deg optimal designfrihet.

Videoer

Kraftige CBH enkeltaktuatorsystemer for fritidssenger play-icon

Kraftige CBH enkeltaktuatorsystemer for fritidssenger

LINAK Produksjon i verdensklasse play-icon

LINAK produksjon i verdensklasse

Filer

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.