Kontakt oss her
System

Standard aktuatorsystemer for komfortsenger

Et standard aktuatorsystem for komfortsenger er gjerne beregnet for sengesystemer som krever regulering av rygg- og bendel samt en rekke nye og moderne funksjoner som lys under sengen og simultandrift.

Standard aktuatorsystemer for komfortmøbler: Standard LINAK® TWINDRIVE™ dobbelaktuator, håndbetjening og app.

Standard system kan bestå av enten Standard-utgaven av en LINAK® TWINDRIVE® dobbelaktuator eller et LA18 IC sett av enkeltaktuatorer og en passende håndbetjening.

Standard-utgavene av LINAK® TWINDRIVE® omfatter en dobbelaktuator med lavt lydnivå og beskjedne innbyggingsdimensjoner, noe som gir maksimalt med ledig plass under sengen. Konseptet er en “alt-i-ett”-enhet – to aktuatorer i én enhet og en integrert kontrollboks.

Standard-utgavene av LA18 IC (integrert styring) sett av enkeltaktuatorer er et kompakt, lydsvakt aktuatorsystem med en skyvekraft på opptil 6000 N.

Disse løsningene er designet for sømløs integrering - vanligvis i en komfortseng - uten at det går på bekostning av det totale designet.

Systemvarianter for forskjellige løsninger
Med standardversjonene av den innovative LINAK TWINDRIVE® dobbelaktuator samt dem kompakte og kraftfulle LA18 IC Standard, har du mange forskjellige systemvarianter å velge blant. Hvilken variant som er riktig for ditt bruksområde, avhenger av designet på din seng.

TD4 Standard dobbelaktuator er perfekt for senger med ribbebunn og standard madrasstørrelse, samt behov for regulering av rygg- og benstøtte.

TD5 Standard dobbelaktuator er perfekt for senger med springfjærer på grunn av løftekapasiteten på opptil 7000 N, og der det er behov for regulerbar rygg- og benstøtte.

LA18 IC Standard sett av enkeltaktuatorer er egnet for alle senger som er utviklet spesielt for enkeltaktuatorer, siden hver LA18 IC har en skyvekraft på opptil 6000 N. Med IC teknologi er det få kabler og få deler som skal monteres sammenlignet med andre enkeltaktuatorsystemer. Det kan brukes til justering av rygg- og benstøtte og gir mulighet for ekstra justering som fot- eller nakkejustering.

 
LINAK TWINDRIVE® TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

Bak kulissene: LINAK® produserer dobbelaktuatorer i Slovakia play-icon

Bak kulissene: Produksjon av LINAK® dobbelaktuatorer i Slovakia

Filer

HOMELINE produktoversikt

Utforsk sortimentet av HOMELINE systemer og produkter for både justerbare senger og lenestoler.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss