System

Dobbeltaktuatorsystemer

LINAK® TWINDRIVE® aktuatorsystemer gir jevn og komfortabel bevegelse til justerbare komfortmøbler.

Dobbelaktuatorsystemer til komfortmøbler

LINAK® TWINDRIVE® omfatter en dobbelaktuator med lavt lydnivå og små innbyggingsmål som gir mest mulig ledig plass under sengen. Konseptet er en “alt-i-ett”-enhet – to aktuatorer i én enhet og en integrert kontrollboks. 

Enheten er designet for sømløs integrering - for eksempel i en komfortseng - uten at det går på bekostning av møbelets design.

TD står for TWINDRIVE
Alle LINAK dobbelaktuatorer har "TD" i navnet. Det er en forkortelse for TWINDRIVE® og står for et produkt som har den høye kvaliteten LINAK er kjent for.

Systemvarianter for forskjellige løsninger
Når det gjelder den innovative dobbelaktuatoren TD4, kan du velge blant minst fire forskjellige systemvarianter. Hvilken variant som er riktig for ditt bruksområde, avhenger av designet på din seng.

TD4 Standard – ideell for senger med ribbebunn som har standard madrasstørrelse og behov for justering av rygglene og benstøtte. 

TD4 Advanced – avansert variant som er designet for senger som trenger ekstra aktuatorer eller tilbehør. Med TD4 Advanced kan du tilføye en ekstra kontrollboks og på den måten få flere justeringsmuligheter. 

TD4+ Standard – Med denne varianten av TD4 Standard ble kraften øket fra 4500 N til 6000 N.

TD4+ Advanced – Med denne varianten av TD4 Advanced ble kraften øket fra 4500 N til 6000 N.

Sammenligningstabellen nedenfor gir deg en oversikt over flere TD4 systemløsninger, slik at du enkelt kan finne den løsningen som passer til dine behov.

Dobbelaktuator TD4 sammenligningstabell

Videoer

LINAK TWINDRIVE® TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

LINAK Produksjon i verdensklasse play-icon

LINAK produksjon i verdensklasse

Filer

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.