System

Dobbeltaktuatorsystemer

LINAK TWINDRIVE® aktuatorsystemer gir enkel og komfortabel bevegelse til justerbare komfortmøbler.

Dobbelaktuatorsystemer til komfortmøbler

LINAK TWINDRIVE® er en “alt-i-ett”-enhet – to aktuatorer i én enhet med en integrert kontrollboks. Enheten er ekstremt enkel å integrere i en komfortseng eller et lignende møbel, uten at det går på bekostning av møbelets design. TWINDRIVE dobbelaktuatorsystem har lavt lydnivå og små dimensjoner. Etter innbygging er det godt med ledig plass under sengen. 

TD er en forkortelse for TWINDRIVE®
Alle LINAK dobbelaktuatorer har et navn som starter med forkortelsen TD. Hvilket system du velger, vil vanligvis være avhengig av hvilke krav du har til designet.

  • TD32 er utviklet spesielt for komfortsenger med springfjærmadrasser, der det må mye kraft til for å bøye madrassen. Ekstra kanaler for massasjemotorer er standard.
  • Med TD33 er det mulig å koble til forskjellig tilbehør og ekstra/eksterne lineære aktuatorer for funksjoner som for eksempel nakkejustering.
  • TD4 er ideell for senger med lette madrasser, der det er tilstrekkelig med moderat kraft. Den leveres med trådløs betjening og mulighet for styring med app. Den har en minnefunksjon som gir mulighet for mange ekstra alternative funksjoner. 

Opplev Plug & Play™
LINAK systemer er virkelig systemer. Det betyr at alt passer sammen på tvers av produktporteføljen - bare Plug & Play. Alle TD aktuatorer er kompatible med de forskjellige betjeningene til komfortmøbler, og dette gir deg optimal designfrihet. 

 

Videoer

play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

play-icon

LINAK produksjon i verdensklasse

Filer

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

TWINDRIVE TD4 Wireless er den nye standarden

Utforsk TD4, som er spesialutviklet for komfortsenger med moderat strømbehov.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.