System

Avanserte aktuatorsystemer for komfortmøbler

Et avansert aktuatorsystem er beregnet for sengesystemer som ikke bare krever regulering av rygg- og bendel samt de øvrige funksjonene vi kjenner fra standardsystemet, men også tilleggsfunksjoner som favorittstillinger, massasje og ekstra reguleringsalternativer.

Vi er klar over at det kreves et kraftig aktuatorsystem for å sikre jevn og stillegående regulering av en seng med fjærmadrass uten at det begrenser valget av madrass. Derfor har Advanced-utgavene av dobbelaktuatorene LINAK® TWINDRIVE™ en høy løftekapasitet – opptil 7000 N for å være nøyaktig.

Advanced-utgavene av LINAK® TWINDRIVE™ er dessuten et "alt-i-ett"-konsept – to aktuatorer i én pluss en integrert kontrollboks. Enheten er beregnet for sømløs integrering - for eksempel i en komfortseng - uten at det går på bekostning av den generelle designen. Dobbelaktuatorene i Advanced-serien er beregnet for sengemodeller der det er ønskelig med ekstra aktuatorer eller tilbehør. Foruten et lavt støynivå og beskjedne innbyggingsdimensjoner, som gir maksimal ledig plass under sengen, leveres dobbelaktuatorene også med ekstra integrerte funksjoner, blant annet minne for valg av favorittstillinger.

TD står for TWINDRIVE
Alle LINAK dobbelaktuatorer har "TD" i navnet. Det er en forkortelse for TWINDRIVE® og betegner et produkt som holder den berømte LINAK kvaliteten.

Systemvariasjoner for ulike løsninger
Med Advanced-utgavene av den innovative dobbelaktuatoren LINAK TWINDRIVE™ får du minst to ulike varianter av systemet. Hvilken variant som er riktig for ditt bruksområde, avhenger av sengens generelle design.

TD4 Advanced egner seg perfekt for senger med ribbebunn og behov for regulering av rygg- og benstøtte.

TD5 Advanced egner seg perfekt for senger med springfjærer og behov for regulerbar rygg- og benstøtte.

 
Bak kulissene: LINAK® produserer dobbelaktuatorer i Slovakia play-icon

Bak kulissene: Produksjon av LINAK® dobbelaktuatorer i Slovakia

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ for justerbare komfortsenger play-icon

LINAK håndbetjening HC40 FRAME™ for justerbare komfortsenger

LINAK håndbetjening HC40 FRAME for justerbare komfortsenger play-icon

LINAK håndbetjening HC40 FRAME™ for justerbare komfortsenger

Filer

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Bed Control App – brukervennlig og kundespesifikk

Bruk Bed Control App for en ny og annerledes trådløs håndbetjening. Les brosjyren for å lære hvordan du kan tilpasse appen slik at den gjenspeiler ditt varemerke og det blir tydelig hvem som sørger for kundens komfort.

HC40 FRAME™

Dette er en ny generasjon med håndbetjeninger for justerbare komfortsenger – designet med deg i tankene. HC40 FRAME™-versjonen har metallramme og har et annet utseende enn HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Dette er en ny generasjon med håndbetjeninger for justerbare komfortsenger – designet med deg i tankene. HC40 FRAME™-versjonen har en unik vridd form som skiller seg fra HC40 TWIST™.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.