Teknologi og trender

LINAK Desk Frame 1 - alt du trenger for å bygge en ramme til et sitte/stå- bord

Desk Frame 1 er et konsept fra LINAK som gjør det enklere å gå over til en elektrisk løsning og å skape moderne sitte/stå-bord i vår velkjente høye kvalitet. Tre ferdigpakkede esker gir deg et stort utvalg av designmuligheter samtidig som du har full designfrihet.

Desk Frame 1 (DF1) innebærer alle fordelene ved "one-stop-shopping" og er utviklet for å gjøre jobben din enklere; Kombiner en LINAK Kick & Click™ toppramme, en DESKLIFT™ SetPack (som inneholder to løftesøyler, en kontrollboks, et betjeningspanel og kabler) og et DESKLIFT™ Feet sett. Dette er Desk Frame 1– et alt-i-ett-konsept fra LINAK. DF1 er en komplett pakke av alt du trenger for å skape ditt eget elektriske justerbare sitte/stå-bord. Du trenger faktisk bare å tilføye en bordplate.

LINAK Desk Frame 1
RAMME. Kick & Click™ 
Kick & Click™ toppramme-løsning fra LINAK er uten tvil markedets mest intuitive og raskeste måte å sammenstille skrivebord med løftesøyler. Du trenger verken verktøyboks, skruer eller bolter - bare dytt og klikk topprammen sammen. Finnes i tre varianter.  
 
LINAK Desk Frame 1

BEN. DL SetPack
DESKLIFT ™ SetPack (DL SetPack) er et ferdigpakket sett med alle elektriske elementer. Det omfatter et sett med to løftesøyler, et betjeningspanel, en kontrollboks og de nødvendige kablene. Det betyr at du får alt du trenger til ditt elektriske system. Dessuten har du full designfrihet fordi hver del finnes i forskjellige varianter. Velg runde, kvadratiske eller rektangulære søyleprofiler, i tre standardfarger, og match det med din favoritt blant betjeningspanelene.

 
LINAK Desk Frame 1

Føtter. DL Feet
DESKLIFT™ Feet (DL Feet) er den generelle betegnelsen for en rekke føtter for justerbare bord. De finnes i to standardlengder og med forskjellige bredder og passer til en rekke løftesøyler fra LINAK, uavhengig av hvilken profil som er valgt. Du kan dessuten velge blant to forskjellige monteringsløsninger – toppmontering og nedsenket montering.

 

LINAK er en "one-stop-shop"
I mange henseender kompletter konseptet LINAK Desk Frame 1 en av markedets mest omfattende produktkataloger over elektriske systemer til justerbare kontormøbler. LINAK produktutvalg dekker allerede de mest avanserte arbeidsstasjonene med PIEZO™ Anti-Collision™ hardware, samt energisparende og miljøvennlige skrivebord med ZERO™ teknologi og LINAK PVC-Free™ kabler.

DF1 tilføyer en ekstra dimensjon til utvalget av LINAK løftesøyler, betjeningspaneler, teknologier mobilapper og annen ekstra programvare, slik at produsentene kan skreddersy løsninger som oppfyller behovene i deres eget marked.

Les referansehistorien: Kunder sparer tid på montering med det nye systemet Kick & Click 

Videoer

Vi introduserer Desk Frame 1 play-icon

Vi introduserer Desk Frame 1

Desk Frame 1: Hvordan montere et skrivebord play-icon

Desk Frame 1: Hvordan montere et skrivebord

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Kick & Click brosjyre

I denne brosjyren understrekes det unike ved Kick & Click.

Fokus på skrivebord

Elektrisk justering av skrivebord passer vår tids dynamiske arbeidsstil og den nye måten å arbeide på.

Desk Frame 1 brosjyre

Opplev helrammekonseptet LINAK "Desk Frame 1" - alt du trenger for å bygge ditt elektriske sitte/stå-bord. Det består av tre sett: Kick & Click™ (toppramme), DL SetPack (inneholder søyler, et betjeningspanel, en kontrollboks og kabler) og DL Feet.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.