System

Baselift systemer

LINAK Baselift™ systemer gir jevn høydejustering av benker og kjøkkenbord – og brukerne kan selv definere produktinnstillingene.

Baselift™ systemer for kjøkkenbord og  forretningsdisker
Tidligere var det bare kontorbord som kunne høydejusteres. Men også andre arbeidsplasser - og også private hjem - kan dra fordel av bedre ergonomi.

Det kompakte LINAK Baselift™ system ble utviklet for å være den perfekte løsningen for elektrisk høydejustering avkjøkken og forretningsdisker. Det gir jevn bevegelse ved bruk av kompakte Baselift-enheter som vanligvis er plassert i fundamentet. Ved bruk av en kontrollboks og elegante betjeninger eller en mobilapp kan kjøkkenet eller disken justeres individuelt for hver bruker.

Vær kreativ med Plug & Play™
Baselift er kompakt og bare 100 mm høy og kan vanligvis tilpasses det eksisterende fundamentet uten at det går utover benplass eller oppbevaringsplass. Det innebærer at designerne fremdeles har full designfrihet.

Baselift system med kontrollboks CBD6S er kompatibel med alle relevante betjeninger. Vi har sørget for at alt passer sammen og at installeringen er intuitiv og rask – "Plug & Play".
LINAK Baselift - Ergonomi møter innovasjon play-icon

LINAK Baselift - ergonomi møter innovasjon

Slik monteres et Baselift-system fra LINAK i et kjøkken play-icon

Slik monteres et Baselift-system fra LINAK i et kjøkken

LINAK DESKLINE toppmoderne produksjon play-icon

LINAK DESKLINE toppmoderne produksjon

Filer

Baselift: ergonomi møter innovasjon

Baselift er en kompakt enhet som brukes for høydejustering av kjøkken, skap og disker.

Baselift Datablad

Se databladet som nettbrosjyre eller last ned PDF.

Sett kjøkkenet i bevegelse

En sunn arbeidsstilling er viktig for alle daglige gjøremål, både hjemme og på jobben. Derfor utviklet LINAK Baselift for høydejustering av arbeidsflatene på kjøkkenet.

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.