Kundeerfaring

For bedre livskvalitet på arbeidsplassen

Det amerikanske selskapet KOR er grunnlagt på et ønske om å bringe bevegelse til arbeidsplasser over hele verden, og det var derfor naturlig for dem å integrere LINAK Desk Control i sine produkter. Denne programvaren for høydejusterbare bord kom nylig i en versjon som kan brukertilpasses, slik at selskaper som KOR nå kan skape enda sunnere arbeidsplasser.

KOR Industries ble grunnlagt i 2015 og har skapt en helt ny type høydejusterbare bord. Selv om varemerket er nytt, er alle produkter designet og konstruert av et team av erfarne tilvirkere av kontorinnredning, ergonomieksperter og teknologi-ingeniører.

Drivkraften og misjonen til dette hurtigvoksende selskapet er å gi kundene større velvære, vitalitet og livskvalitet.

Tilpass Desk Control™ til ditt design
Med LINAK® Desk Control programvare kan tilvirkere av kontorbord og arbeidsstasjoner tilpasse brukergrensesnittet. Dette inspirerte KOR til straks å kontakte LINAK for hjelp til å tilpasse Desk Control programvare til sitt design.
 
“Vi valgte å bli partner med LINAK fordi de har verdens beste produkter. Andre selskaper oppfyller ikke kriteriene til vårt varemerke og våre produktstandarder,” sier Tim Dobson, en av grunnleggerne og President hos KOR.
 
“Vi tar ingen snarveier, og vi ønsker at folk skal anerkjenne varemerket vårt og anbefale oss for andre fordi de tror på merket og den relasjonen vi har med dem. LINAK har de beste komponentene for integrering i våre produkter”. 

Partnerskap gir enda bedre produkter
Hos LINAK er vår filosofi at tett samarbeid er den korteste veien til en perfekt løsning. Fra start til slutt var prosessen med å tilpasse programvaren påfallende kort, og Tim Dodson var fornøyd med resultatet.

“Vi ønsket å få den tilpassede versjonen ut på markedet så raskt som mulig. Teamet fra LINAK gjennomførte en sømløs prosess. Vi arbeidet direkte med personer fra salg, drift, kundeservice - alle var dyktige og hjelpsomme. Det føles som en familie.

Bruk varemerket ditt til å fremme god helse
Hos KOR tvinger ikke personsporing deg til å være proaktiv. Det blir en del av livsstilen din. Fremover vil fokuset være på smartere teknologi i urørte markeder og kundenes mulighet for en livsstilsendring, bare ved å trykke på en knapp. 

LINAK Desk Control fungerer sammen med alle DESKLINE® systemer. Kontakt oss for spesifikasjoner og andre innovative løsninger for moderne arbeidsplasser. 

I 2014 lanserte LINAK Desk Control for å tilby kundene en programvareteknologi som gir en individuell brukeropplevelse og som justerer ditt høydejusterbare bord. Kontrollen minner deg på å justere bordet og registrerer både tiden du har stått og hvor mange kalorier du har forbrent. Programvaren var vellykket, og nylig har LINAK gjort den mulig å brukertilpasse.

LINAK Desk Control - minner deg om å stå! play-icon

LINAK Desk Control - minner deg om å stå

LINAK DESKLINE toppmoderne produksjon play-icon

LINAK DESKLINE toppmoderne produksjon

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden play-icon

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden

Filer

Fokus på skrivebord

Elektrisk justering av skrivebord passer vår tids dynamiske arbeidsstil og den nye måten å arbeide på.

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

MOVE – Hvorfor høydejusterbare skrivebord øker arbeidsytelsen

Få lavere sykefravær og skap et moderne kontormiljø med elektrisk høydejustering i kontorbordene. En verdifull investering for både arbeidsgivere og ansatte.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.