LINAK som din partner

Vi bestreber oss på å være mer for kundene våre enn en hvilken som helst leverandør. Vi ønsker å være din partner. 

Å inngå partnerskap med LINAK omfatter mer enn å kjøpe et produkt. Vi har som mål å skape ekstra verdi for kundene våre ved å tilby innovative løsninger, omfattende kunnskap, produksjon i verdensklasse og globalt nærvær.

Innovasjon
Helt siden vår første aktuator ble utviklet, har LINAK fortsatt å bringe nye og innovative idéer ut på markedet. Innovasjon er en viktig grunn til at LINAK har oppnådd den posisjonen selskapet har idag. Våre innovative løsninger skal møte kundenes behov.

Det gjør LINAK til mer enn bare en delleverandør. Vi tilbyr et strategisk partnerskap der vi samarbeider om forskning og utvikling, ettersalgsservice, logistikk, produksjon og markedsføring.

Kunnskap
Hos LINAK fokuserer vi på kjernekompetansen vår: elektriske aktuatorer. Innenfor våre  fire individuelleg  segmenter lytter vi imidlertid også til kundenes behov, markedsintelligens og know-how.

Dyp kunnskap om markedstrender gjør at LINAK kan tilby reelle løsninger.

Produksjon i verdensklasse
Hos LINAK fremstiller vi kvalitetsprodukter. Vi har som mål å være den fremste produsenten innenfor bransjen ved å ha de beste produksjonsanleggene. Vi gjør det mulig ved å bruke LEAN-prinsippene ved alle aspekter av produksjonsprosessene. På den måten sikrer vi at vi kan tilby produkter, tjenester og leveranser av høy kvalitet.

Globalt nærvær
Vi har kunder over hele verden. Vi ønsker å være nær kundene våre. Og for å kunne tilby best mulig service har vi representanter over hele verden, som datterselskaper og lokale distributører.