Kontakt oss her

Bærekraft trinn-for-trinn

LINAK A/S

Mer gjenvinning, energisparing og mindre avfall
Uansett hva vi gjør, hva eller hvem vi arbeider med eller hvor vi befinner oss i verden, så må vi alle bry oss om miljøet og redusere den negative innvirkningen vi har på klimaet.

Gjennom hele organisasjonen arbeider vi kontinuerlig for å forbedre og styrke bærekraften. For hvert år bruker vi mer PVC-fri plast i produktene våre, vi optimaliserer emballasjen for å redusere bruken av papp, og intelligent logistikk betyr færre lastebiler og mindre CO2-utslipp.

LINAK® ZERO™ Switch Mode Power Supply er et eksempel på hvordan teknologi kan bidra til å redusere det totale energiforbruket til nesten null ved standby. Vi har også som mål at alle produkter fra LINAK® skal være i samsvar med EUs økomerke.

LINAK deltar i Project Zero (Bright Green Business) for å redusere vårt totale CO2-avtrykk til 0 (null) innen 2029. Sol- og vindenergi kombinert med isolering, intelligente bygninger og energioptimalisert produksjon vil hjelpe oss med å nå dette målet. Som et eksempel produserer solcellepanelene våre cirka 1,2 millioner kWh hvert år.

Energieffektivitet har blitt en prioritet for oss i løpet av flere utvidelser av produksjonsanlegg over hele verden. Konstant overvåking av for eksempel energiforbruk (kWh), luftstrøm gjennom kompressorer, resirkulering av varme i bygninger, har vært en viktig del av vårt Facility Management i mer enn 10 år. Og vi fortsetter å optimalisere og utvikle denne energiovervåkingen.

Dette er en del av vår ansvarlighet!

Bli kjent med retningslinjene for samfunnsansvaret (CSR) til LINAK.

 

Logo

Ansvarlighet

Vi føler ansvar i alt vi gjør. Å skape tillit og vise omsorg ligger i vårt DNA.

Les mer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.