Kontakt oss her
Nyheter 16. desember 2020

Nå kan du besøke vårt MEDLINE & CARELINE showroom mens du er på kontoret ditt

Den vanlige måten å nå deg på er forandret siden mange varemesser blir kansellert og møter ansikt-til-ansikt heller ikke er mulig. Men vi kan fremdeles gi deg all informasjon du trenger fra vårt virtuelle showroom.

LINAK MEDLINE & CARELINE showroom

Besøk vårt virtuelle showroom med aktuatorløsninger for helseutstyr. Sett deg godt til rette og se gjennom videoer, brosjyrer og informasjon om vårt omfattende produktsortiment for sykehus- og pleiesektoren. Dersom du har spørsmål eller ønsker en guidet omvisning, må du ikke nøle med å kontakte din lokale salgsrepresentant.


Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.