Kontakt oss her
Nyheter 24. januar 2020

Øk kapasiteten til ditt mobile helseutstyr

Den nye LINAK® portkoblingsboks PJB4 gjør det mulig å bruke opptil tre kraftfulle Li-ion-batterier BA21 (3 x 2,25 Ah) i aktuatorsystemet til ditt helseutstyr.

Øk kapasiteten til ditt mobile helseutstyr

For å unngå kabler på gulvet er det stadig flere sykehus som går over til batteridrevet utstyr, som operasjonsbord og operasjonsstoler. Det reduserer risikoen for å snuble og gjør utstyret mer mobilt. For å sikre full funksjonalitet og tilstrekkelig batterikapasitet lanserer LINAK® nå en ny portkoblingsboks. PJB4.

Gi ditt mobile utstyr nok kraft
Med PJB4 kan du gi mer batterikraft til utstyret, for eksempel ved bruk av tre kraftfulle Li-ion-batterier BA21. Å ha 3 x 2,25 Ah tilgjengelig vil være nok til drift av utstyret hele dagen. Det behøver bare å lades om natten.

Kompatibelt med ditt eksisterende aktuatorsystem
Vi har sørget for at PJB4 passer sømløst inn i ditt eksisterende justeringssystem fra LINAK® . Denne koblingsboksen har ikke bare det velkjente elegante designet til LINAK. Du kan også bruke de samme festebrakettene. Kabelhåndteringen er også like intuitiv og enkel.

I samsvar med standarder og sertifiseringskrav
PJB4 har alle de nødvendige sertifiseringer og er i fullt samsvar med de obligatoriske standarder – og overskrider dem faktisk til en viss grad. Siden mange aktuatorsystemer for moderne avansert helseutstyr oppfyller standarden IPX6 Washable DURA™, har vi selvfølgelig sørget for at denne koblingsboksen oppfyller den samme standarden.

Dersom du trenger mer informasjon om de mange mulighetene du har med PJB4 eller andre produkter fra LINAK®, kan du kontakte din lokale representant for LINAK

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.