Kontakt oss her
Nyheter 14. november 2019

Promoter varemerket ditt via kontorbordet med en tilpasset app

Når du til fulle utnytter alle tilpasningsalternativene som tilbys i LINAK® Desk Control™ App, kan du i enda større grad promotere ditt eget eller dine kunders varemerker. Her ser du hva den inneholder.

Customised Desk Control Apps

For å holde følge med dagens digitale trender må man ofte ha en eller annen app på smarttelefonen. I tusenvis av justerbare kontorbordsystemer over hele verden har LINAK® Desk Control™ App implementert dette digitale elementet, som hjelper sluttbrukerne med å bruke bordet og tilbyr dem lett tilgjengelig sitte/stå-statistikk.

Men også du har muligheten til å tilpasse Desk Control App. Promoter varemerket ditt ved å:

  • Velge din egen farge
  • Tilføye logoen din
  • Tilføye en link til nettstedet ditt
  • Eller tilby alt dette til din egen kunde!

Kort sagt – du kan trekke mye mer oppmerksomhet til varemerket ditt, eller varemerket til kunden din, med en tilpasset versjon av LINAK® Desk Control™ App.

Forandret brukergrensesnitt: Statistikk i fokus
Med den vanlige bord-appen fra LINAK kan brukerne benytte smarttelefonen som et fysisk betjeningspanel. Men det innebærer faktisk mye mer. Det ble gjort betydelige forandringer før den siste versjonen av appen ble lansert. Brukerne kan nå sette opp personlige mål, motta motiverende notifikasjoner og enkelt følge sin egen fremgang i løpet av dagen via statistikk-grensesnittet. Resultatet er at brukeren får bedre arbeidsvaner.

Se denne videoen for å få vite mer om hva brukeren kan forvente seg med den nye Desk Control™ app: ‘Brukerstatistikk i fokus med lanseringen av den nye Desk Control App’.

En enkel måte å trekke oppmerksomhet til varemerket ditt
Ved å skreddersy det visuelle designet til Desk Control™ App, kan du gjøre klinkende klart for sluttbrukerne hvem som har designet det høydejusterbare bordet deres. Du kan faktisk tilføye/koble logoen din til DPG betjeningspaneler. På den måten fullfører du en "en unik pakke" og gjør selskapet ditt fullt synlig for brukeren av bordet.

Tilpassede Desk Control Apps
 

Det høres enkelt ut – og det er det! Også om du er uvant med digitale løsninger og er redd for at det skal være utenfor din kompetanse. LINAK tilbyr all den hjelp du trenger, og du vil bli overrasket over hvor raskt og enkelt det er å skape din egen tilpassede Desk Control App.

Du bare kontakter din lokale representant for LINAK når du er klar for å få varemerket ditt aktivert og synlig.

Appen din vil alltid være oppdatert
Siden din tilpassede app er basert på standardversjonen av LINAK® Desk Control™ App, vil også din app automatisk bli oppdatert. Når LINAK oppdaterer eller tilføyer funksjoner til standardappen, vil du motta oppdateringer for din tilpassede app. Alle oppdateringer blir grundig testet med tanke på full kompatibilitet med produkter fra LINAK og omfatter Bluetooth® Low Energy.

Du har dessuten fullt eierskap til den tilpassede appen, og det eneste du må gjøre er å laste opp appen til dine kontoer i App Store og/eller Google Play.

Du finner mer informasjon om Desk Control™ App her.
  

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.