Kontakt oss her
Nyheter 11. november 2019

CAN bus-aktuatorene er nå enda smartere!

Etter flere år med vellykket samarbeid med mobile terrengbaserte kunder, kommer LINAK nå med den nyeste CAN bus-programvareversjonen med flere funksjoner, noe som gjør elektriske aktuatorer enda smartere.

CAN bus - nye funksjoner

LINAK fokuserer kontinuerlig på å utvide grensene for hva som er faktisk mulig med elektriske lineære aktuatorer - noe som resulterer i overlegen ytelse sammenlignet med hydraulikk. Dette er de nye funksjonene som er tilgjengelige med LINAK CAN bus-aktuatorer:

 
Funksjoner
Beskrivelse
 
Maskinvareadressering
Generer syv unike CAN-adresser ved å endre en pinne-konfigurasjon. Resultatet er rask installasjon og utskifting, og du kan til og med bruke de samme aktuatorene til flere formål.
 

Dynamisk hastighetsjustering
Variere hastigheten gjennom hele aktuatoren og les av hastigheten direkte på CAN bus-nettverket.
 

Mykstart og mykstopp
Mykstart- og mykstopp-tider kan innstilles direkte med en CAN-kommando. Her kan du stille inn rampetid for jevnere kjøring og redusert mekanisk strekk på maskinene.
 

Økt kompatibilitet
125 kbps, 500 kbps og autobaud er lagt til de eksisterende 250 kbps for å øke kompatibiliteten på forskjellige maskiner.
 

Gjenvinningsmodus
Gjenvinning kjøremodus er en måte å gjenvinne noe fra enkle feil. Det er for å sikre at operatøren kan fortsette arbeidet til tros for utilsiktede feil. Når gjenvinningen er vellykket, er det ikke nødvendig for ytterligere support eller reparasjoner.
 
 
CAN bus-logo

Vil du se nærmere på de tekniske aspektene ved vår nyeste CAN bus-programvareversjon?

Les mer her

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.