Kontakt oss her
Nyheter 31. oktober 2019

HC40: Kaster lys over en bedre brukeropplevelse

Den innebygde lommelykten til Advanced-variantene av HC40 er bare én av måtene lys kan gjøre en håndbetjening enda mer brukervennlig. Bli opplyst, og oppdag hvordan lys, som er en viktig og integrert del av serien HC40 på måter du aldri har tenkt over, gjør håndbetjeningene svært brukervennlige - det kan være knapper med bakgrunnslys, display med lys eller andre lysfunksjoner.

Vi opplevde alle en omveltning da smarttelefonen ble introdusert. Plutselig ble det skapt et behov for mer funksjonalitet enn tidligere enkle apparater kunne by på. Denne omveltningen spredde seg til andre områder av hverdagslivet, f.eks. fjernkontroller for hjemmebelysning, TV og musikkanlegg, og til markedet vårt, der kundene begynte å forvente mer av en håndbetjening for justerbare senger.

Vår omfattende spørreundersøkelse lærte oss at kundene ønsker en håndbetjening med de RIKTIGE funksjonene. Vi tror vi har funnet balansen med HC40 FRAME™ Advanced og HC40 TWIST™ Advanced.

Det er enkelt - Bare rist den!
På håndbetjeninger med lommelyktfunksjon trenger man vanligvis en ekstra knapp for å slå på lommelykten. Hva med å slippe den ekstra knappen? Hva om du kan gi håndbetjeningen et enda renere design og samtidig gjøre den enda mer brukervennlig ? Svaret på disse spørsmålene er lommelykten med risteaktivering som finnes i Advanced-variantene av HC40 håndbetjeninger.

 

Les hele artikkelen på nettstedet vårt, og se hvilke andre detaljer vi valgte å belyse.

Besøk www.linak.no/hc40 for mer informasjon om serien HC40 håndbetjeninger.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.