Nyheter 21. oktober 2019

MEDICA 2019: Opplev siste nytt innenfor elektriske bevegelsessystemer

Også i år er LINAK tilstede på den internasjonale varemessen MEDICA i Düsseldorf i Tyskland. Vi ser frem til å presentere innovative løsninger for justering av helseutstyr.

Her er en kort introduksjon av noe av det du kan se frem til på MEDICA 2019. Kom og opplev det i Hall 14, stand F11, i Düsseldorf i Tyskland, fra 18. – 21. november. Vi ser frem til å møte deg der.

Pasientløfter

Fra JUMBO™ til LIFT™ – utviklingen av pasientheissystemer
For 25 år siden ble den første fullstendige systemløsningen for aktuatorer for pasientheiser lansert. LINAK® JUMBO™ ga produsentene mulighet til å kjøpe alle delene til bevegelsesløsninger på ett sted. Det satte også en helt ny markedsstandard for kvalitetskontroll og produkttesting. Nå er arvtakeren klar: Vi ser frem til å presentere den nye løsningen LINAK® LIFT for deg.

 
LA20

Slank, kompakt og pålitelig
Det er et økende behov for sikkerhetsfunksjoner og forbedret ergonomi og komfort innenfor helsesektoren. Samtidig er det ofte begrenset plass for elektrisk bevegelse. Det er her den nye LINAK LA20 inline aktuator kan gjøre en forskjell.

 
LC3

LC3 – stille som fuglekvitter
For forskjellige typer medisinsk utstyr er det behov for stille, myk og kraftfull bevegelse. Den nye løftesøylen LC3 oppfyller mange av kravene til for eksempel for behandlingsstoler, operasjonsbord, røntgenutstyr og andre diagnoseapparater. På MEDICA 2019 presenterer vi en ny variant av LC3 .

 
MEDICA 2019

Besøk oss på MEDICA 2019
Du finner nærmere informasjon om de ovennevnte nyhetene i MEDICA Avisen. Eller kom innom stand F11 i Hall 14.

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.