Kontakt oss her
Nyheter 15. august 2019

Nye egenskaper og flere funksjoner i den nye Bed Control appen

Smarttelefon-apper er en sentral del av hverdagen for mennesker over hele verden. Den nye LINAK® Bed Control App gir eierne av justerbare komfortsenger utvidet funksjonalitet og har nye funksjoner.

Innstilling av alarmen i Bed Control appen

Det handler ikke bare om å justere rygglenet opp og ned i komfortsenger. Ikke nå lenger. Den siste oppdateringen av LINAK® Bed Control appen inneholder flere nye funksjoner og en mye mer intuitiv feilsøking i selve appen.

Ny sengevelger for å justere hver side av sengen
Den største nyheten i appen er nok sengevalgsfunksjonen. Det tillater brukeren å betjene sin egen seng og begge sider av sengen hver for seg eller synkronisert. På denne måten kan en bruker heve partnerens rygglene litt - for eksempel hvis han eller hun snorker.

Ved å navngi sengene i appen er det lett å gjenkjenne, velge, kontrollere og justere sengen du vil justere.

LINAK Bed Control Apps
 

Ny alarmfunksjon tilbyr bevegelse eller massasje
Den nye appen kommer også med en ny stillealarm-funksjon. Det kan settes til å enten gi eieren en vibrerende massasje på et bestemt tidspunkt eller f.eks. kjøre rygglenet forsiktig til en favorittposisjon.

Stillealarmen er et perfekt alternativ til en bråkete vekkerklokke. Det vekker deg forsiktig og kanskje like viktig – lar din partner sove videre.

Hjelp og feilsøking i appen
Disse veiledningene er knyttet til systemets feilkoder. Kort sagt betyr dette at i stedet for bare å vise en feilkode på skjermen, vil systemet nå opplyse deg om hva som er galt, og foreslå hvordan du løser problemet på lett forståelig engelsk - eller på ett av de andre sju språkene som er tilgjengelige i appen.

Feilsøking har generelt blitt mye lettere i den nye Bed Control App. Hvis det oppstår en feilmelding har brukeren i utgangspunktet to alternativer:

  1. Godkjenn feilen og forbedre situasjonen - for eksempel ved å fjerne vekt/last hvis det er hva feilmeldingen antyder
  2. Aktiver feilsøkingsveiledningen

Feilsøkingsveiledningen hjelper brukerne med å løse de vanligste problemene – trinnvis. Det kan hende at appen og sengen må pares på nytt eller at strømmen er slått av. De utvidede veiledningene vil støtte sengemerker til å redusere antall støtteanrop fra brukere. Det er bokstavelig talt: Hjelp for hånden!

Tilpass appen for å markedsføre varemerket ditt
For produsenter og sengemerker kan en Bed Control App i bedriftens farger og med firmalogoer bidra til å markedsføre merkevaren og gjøre dine komfortsenger enda mer unike.

Hvis du vil ha mer informasjon om LINAK® Bed Control appen eller hvordan den kan tilpasses merkevaren din, vennligst kontakt ditt lokale LINAK®kontor.

LINAK Bed Control appen er tilgjengelig i både Android- og iOS-versjon.

Google Play

Apple Store

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.