Nyheter 18. juni 2019

Interzum 2019 - hvordan vi utforsket bevegelse sammen

Standen til LINAK på varemessen Interzum 2019 ga et innblikk i det neste store innenfor justerbare møbler, som var interessant for produsenter av skrivebord med elektrisk justerbar høyde eller eksklusive komfortsenger. Vi presenterte mange nye produkter, konsepter og ideer. Dersom du ikke var der, gikk du glipp av det.

Hundrevis av gjester besøkte standen til LINAK® på årets Interzum varemesse i Cologne i Tyskland og opplevde løsninger til skrivebord med helramme, flerfargede løftesøyler, avanserte håndbetjeninger for komfortsenger og eksklusivt design. De kom for å få førstehåndskjennskap til siste nytt innenfor justerbare møbler.

Together we create – United we move
Gjestene våre ble presentert for et bredt utvalg av nye og kommende løsninger og funksjoner for justerbare møbler – for privathjem og kontormiljøer. Du får et lite innblikk i filmklippet nedenfor. Filmen understreker vårt motto "Move together" og det faktum at ikke to brukere er like. Det er bare gjennom samarbeid vi kan skape en unik brukeropplevelse.

Dersom du vil vite mer om nyhetene fra LINAK på Interzum 2019, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.

HC40 FRAME og HC40 TWIST

Ny håndbetjening for komfortsenger - designet med deg i tankene.
En av de største nyhetene fra LINAK® i år var den nye håndbetjeningen HC40. Den har en rekke funksjoner og et meget gjennomtenkt design, og den kommer i to varianter – HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™.
Funksjonene og designet til begge håndbetjeninger er i stor grad basert på resultatene fra en stor brukerundersøkelse, og det finnes ingen andre håndbetjeninger i dagens marked av komfortsenger som i like stor grad oppfyller brukernes ønsker.

 
LINAK app

Mennesker i bevegelse i sunne kontormiljøer
Vi setter stor pris på å kunne lytte til sluttbrukerne. Vi hører også nøye etter hva kundene vår har å si og følger generelt med på det som foregår i markedet. Digitalisering er blitt helt vanlig, og det er nødvendig med nye funksjoner og produkter og til syvende og sist nye systemer for å møte sluttbrukernes behov.

Ved standen til LINAK fikk gjestene muligheten til å prøve blant annet LINAK® Desk Control™ App og Bed Control App på komfortsenger. Det ble mange spørsmål og gode diskujsoner – hovedsakelig om hvordan appene kan tilpasses og hvordan digitalisering kan implementeres i nye prosjekter.

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.