Nyheter 4. juni 2019

LINAK introduserer et nytt veiesystem for pasientsenger

Veiesystem som er laget for sykehus og pleiesektoren. Det består av Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) og en displayenhet, display-håndbetjeningen HB100, eller touch-skjermen Control Touch (ACT).

LINAK Weighing Solution er et veiesystem for forskjellig utstyr innenfor sykehus- og pleiesektoren – som vanligvis blir montert på og tilkoblet sykehussenger.

Med Weighing Solution kan omsorgspersoner følge pasientens vektutvikling uten at pasienten må forlate sengen, noe som sparer tid for personalet og øker komforten for pasienten.

LINAK® Weighing Solution for helseutstyr omfatter Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) og en enhet som avleser vekt. Enten display-håndbetjeningen HB100 eller den flerfunksjonelle touch-skjermen Attendant Control Touch (ACT). 

HB100
Display-håndbetjeningen HB100 er en håndbetjening med funksjonene Weight Readout og Out Of Bed (OOB). Den har et 2,4” fargedisplay og et intuitivt menysystem.

ACT
Attendant Control Touch er en touch-screen med mange funksjoner, blant annet Weight Readout. ACT har en 9.5” touch-skjerm med aktuatorkontroller og intelligente funksjoner.

QLCI2
Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) er systemets hjerne. Den sammenkobler og håndterer input fra fire belastningsceller og sender informasjonen til displayenhetene. QLCI2 har også en gateway-funksjon, som gjør det mulig å aktivere en pleieralarm når pasienten forlater sengen.

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.