Kontakt oss her
Nyheter 22. februar 2019

Fire viktige trender innenfor helsesektoren

Verden står overfor flere utfordringer innenfor sykehus- og pleiesektorene. Men disse utfordringene vil også føre til mange muligheter. Antall teknologiske nyvinninger eksploderer, og det gjør at vi kan møte noen av utfordringene, som en stadig større populasjon av eldre og overvektige mennesker. Hos LINAK ser vi i dag fire viktige trender innenfor helsesektoren - utfordringer kontra muligheter.

Fire viktige trender innenfor helsesektoren

Internet of Things
Muligheten til å innsamle data om ytelsen til utstyr og om pasientens aktivitet rundt utstyret, vil forandre vår tilnærming til pleie. Helsepersonell kan bruke innsamlede data til å arbeide mer effektivt og til å forbedre kvaliteten på pasientpleien.
Les mer

 
 
Fire viktige trender innenfor helsesektoren

Verdighet og selvstendighet
Muligheten til å innsamle data om ytelsen til utstyr og om pasientens aktivitet rundt utstyret, vil forandre vår tilnærming til pleie. Helsepersonell kan bruke innsamlede data til å arbeide mer effektivt og til å forbedre kvaliteten på pasientpleien.
Les mer

 
 
Fire viktige trender innenfor helsesektoren

Fedme
Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO) blir det stadig flere mennesker som lider av fedme. Det innebærer økt behov for helseutstyr som yter optimalt ved høy vektbelastning. I mange tilfeller må produktkomponentene revurderes. Men samtidig må det ikke ha en negativ innvirkning på arbeidsmiljøet og ergonomien til helsepersonell.
Les mer

 
Fire viktige trender innenfor helsesektoren

Flere eldre
Antallet eldre personer vil fortsette å øke langt inn i fremtiden. Dette innebærer betydelige utfordringer for helsesektoren. Heldigvis finnes det ny teknologi og innovative løsninger som kan forbedre livet til både de eldre og pleiepersonalet.
Les mer

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.