Nyheter 8. januar 2019

ACT aktiverer flere funksjoner i avanserte sykehussenger

LINAK® styringsenhet med berøringsskjerm, ACT, skaper et tilnærmet perfekt grensesnitt for styring av flere nyttige funksjoner som brukes i avanserte sykehussenger

Det er blitt enklere å styre flere funksjoner i moderne sykehussenger via bare én kontrollenhet. Kontrollenheten med berøringsskjerm, ACT (Attendant Control Touch), omfatter mye mer enn bare justering av rygglene eller benstøtte; du får tilgang på tre nivåer – fra enkel styring av sengen, avansert styring, intelligente funksjoner til servicemodus for innstillinger. 

De intelligente funksjonene omfatter integrert pasientvekt, Out Of Bed-funksjon (OOB) med automatisk lyskontroll, WET-funksjon samt Bed Side Rail-funksjon (BSR). Med tilkobling via den riktige modulære koblingsboksen kan du styre din flerfunksjonelle sykehusseng ved å berøre en skjerm.

Integrer en nøyaktig veieenhet
LINAK® veieenhet, QLCI2, gir deg ikke bare den nøyaktige vekten (+/- 100 g) til en immobilisert pasient. Den har også Out Of Bed-funksjon (OOB). Installeringen har blitt svært enkel med dette nye og svært brukervennlige kalibreringsverktøyet og microfit-kontaktene som produsenten har satt på ladecellekablene.

Intelligente funksjoner ved bruk av modulær koblingsboks
Den intelligente modulære koblingsboksen MJB8 gir din sykehusseng verdiøkende funksjoner. MJB8 innsamler signaler fra forskjellige funksjoner, som OOB, WET, BSR, lyskontroller, relé-gateways. Og alt er selvfølgelig tilgjengelig via ACT-grensesnittet.

Alt-i-ett og enkelt å montere
Med den nye løsningen som er basert på ACT, MJB8 og QLCI2, har du kontroll over aktuatorbevegelsene kombinert med funksjoner for pasientveiing, Out Of Bed, Bed Side Rails (BSR) og WET-funksjon – en alt-i-ett-løsning. 

Dessuten er LINAK® aktuatorsystemer til medisinsk utstyr generelt enkle å montere og er kompatible med OpenBus™- plattformen. Alt passer sammen og er enkelt å sammenstille. 
Dersom du vil vite mer om hvordan den oppdaterte ACT, MJB8 og/eller QLCI2 kan forbedre din sykehusseng, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.  

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.