Kontakt oss her
Nyheter 21. november 2018

MEDICA 2018 – en trådløs fremtid for helsesektoren

Mange nye ideer, produkter og løsninger ble presentert på varemessen MEDICA 2018 i Düsseldorf i Tyskland i november. LINAK® fokuserte på trenden mot trådløst utstyr, IoT og nye kraftfulle aktuatorløsninger.

Verdens største arrangement for helsearbeidere og produsenter av helseprodukter og helseløsninger ga også i år nye ideer og ny inspirasjon til alle som er involvert i helsesektoren.

For LINAK bød messen på mange gode diskusjoner og nyttige innspill fra kunder, leverandører og gjester. Den ga oss også anledning til å vise at leverandører av helseutstyr kan holde tritt i en verden på vei mot mer avansert og kraftfull bevegelse samt optimal datautnyttelse.

Vi hos LINAK ønsker å takke alle som kom innom vår stand på MEDICA 2018 og kom med nyttige innspill til vår fortsatte utvikling av bevegelsesløsninger som holder tritt med tidens trender.
 
Dersom du trenger ytterligere informasjon eller kanskje en full innføring i produktene og løsningene som ble vist på årets varemesse, er du velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK. Vi er klare til å fortsette samtalene og til å besvare nye forespørsler. 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.