Kontakt oss her
Nyheter 5. november 2018

Vi introduserer håndbetjening HC05 med svart gummioverflate.

LINAK utvider utvalget av håndbetjeninger til komfortmøbler med en ny variant av den populære håndbetjeningen HC05. I tillegg til varianten med blank hvit overflate, finnes nå et alternativ med svart gummioverflate.

HC05 trådløs håndbetjening

Den lille og lette håndbetjeningen HC05, som opprinnelig ble utviklet for dobbelaktuator TD4 Standard, har blitt et populært valg for forskjellige typer justerbare komfortsenger. Til nå har den bare vært tilgjengelig med blank hvit overflate. Nå finnes det imidlertid en ny variant med i en annen farge og med annen overflate. Det gjør at du får flere designmuligheter.

Den nye varianten har svart gummioverflate. Den mørke fargen gir et eksklusivt utseende og fremhever dessuten knappeikonene. Gummien gir HC05 en litt ruere overflate, som gir brukeren et godt grep på håndbetjeningen.

Den velkjente blanke og hvite HC05 er fremdeles en standardfarge. Med den svarte med gummioverflate har du nå to valgmuligheter. 

Den lille Bluetooth®-kontrollen for grunnleggende systemer
HC05 fungerer med flere forskjellige systemer. Uavhengig av om du velger å designe en seng med dobbelaktuator systemet TD4, eller om du foretrekker et enkeltaktuatorsystem med kontrollboksen CBH Advanced og en Bluetooth® Adapter, kan HC05 være en perfekt trådløs styringsenhet for ditt system. 

Den leveres med svært holdbare batterier, er ekstremt enkel å koble via Bluetooth® og kan pares for styring av rygglene eller benstøtte samt for simultankjøring. HC05 har også en knapp for funksjonen Under Bed Light – som gir nok lys til at du finner frem om natten.

Mer informasjon om HC05 trådløs håndbetjening.
 
Dersom du vil vite mer om LINAK® håndbetjening HC05, systemer med dobbelaktuator TD4, eller andre LINAK funksjoner for komfortmøbler, er du velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.