Kontakt oss her
Nyheter 30. oktober 2018

LINAK åpnet større fabrikk i Slovakia

På onsdag ble et 1 års byggeprosjekt i den slovakiske byen Prešov markert ved at vår CEO Bent Jensen klippet snoren foran den nye fabrikkbygningen til LINAK.

Fabrikken til LINAK i Slovakia

Onsdag kl. 09:00. CEO Bent Jensen, Managing Director for LINAK i Slovakia, Juraj Hórvath, og borgermester Mayor František Novotny klippet snoren under en offisiell åpning av en helt ny seksjon av produksjonsanlegget til LINAK i Župčany.

Med ytterligere 3900 m2 i tillegg til de tidligere 5100 m2, vil den nye fabrikkbygningen skape mange nye arbeidsplasser i Prešov. Dessuten vil den danske aktuatorprodusenten kunne holde følge med etterspørselen i markedet langt inn i fremtiden.

LINAK åpnet større fabrikk i Slovakia

Borgermester František Novotny (til venstre), CEO Bent Jensen og MD Juraj Hórvath klipper snoren foran den nye bygningen til LINAK i Prešov.

LINAK åpnet større fabrikk i Slovakia

Vår CEO Bent Jensen "adler" Slovakias MD Juraj Hórvath med den avklippede snoren.

 

Feiring med ansatte og byrådsmedlemmer
Ved denne fabrikken, som er spesialisert på produksjon av moderne elektriske dobbelaktuatorer for komfortmøbler, er det for tiden cirka 250 ansatte. Alle de ansatte var invitert til den storslagne åpningen. Det var også medlemmene av byrådet, samt

flere medlemmer av styret i LINAK Group. På festen ble gjestene underholdt av flere artister som bidro med musikk og lokal folklore.

Kontinuerlig utvidelse av produksjonsautomasjon
Det er lenge siden LINAK begynt å bruke roboter i produksjonen. Det er imidlertid en stadig utvikling mot en høyere grad av automasjon – også ved fabrikken i Prešov. Det gjør det mulig for LINAK Slovakia å hvert år fremstille mer enn 3 millioner enheter med ensartet og høy kvalitet og på den måten tilpasse seg et stadig voksende marked.

Til tross for det økende antallet roboter vil LINAK fortsette å utvide arbeidsstyrken.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss