Kontakt oss her
Nyheter 19. september 2018

Fokus på Li-ion-batterier fra LINAK

Li-ion-batterier fra LINAK innebærer justerbart medisinsk utstyr med stabil og pålitelig ytelse - og har opptil fire ganger lengre batterilevetid enn tradisjonelle blybatterier

Fokus på Li-ion-batterier fra LINAK
Li-ion-batterier fra LINAK sørger for at justerbart medisinsk utstyr, som pasientløftere og personløftere med sitte/stå-funksjon, har stabil og pålitelig ytelse - og opptil fire ganger lenger batterilevetid enn tradisjonelle blybatterier.

Mindre innvirkning på miljøet
LINAK tror på "grønn drift" og med litiumion-teknologi viser vi nettopp det. Vårt utvalg av litiumionbatterier gir et mindre miljøavtrykk enn konvensjonelle blybatterier. Litiumion-batterier produserer mindre avfall fordi de har opptil fire ganger lengre levetid. LINAK Li-ion-teknologi innebærer langvarig batterikapasitet, 40 % lavere vekt og lengre batterilevetid. Videre innebærer mindre behov for transport av batterier totalt sett, et betydelig redusert CO2-utslipp sammenlignet med konvensjonelle batterier. 

Optimalisering av arbeidsforholdene i helsesektoren
Når du bruker litiumion-batterier, har du valgt en løsning med lav vekt og enkelt batteriskifte. Resultatet er optimalisert arbeidsflyt og stabil ytelse fra medisinsk løfteutstyr - noe som medfører bedre ergonomi for helsepersonell over hele verden. 
BAJL Li-ion 2.25 Ah og BAJL Li-ion 4.50 Ah ble utviklet spesielt for medisinsk utstyr, for å hjelpe pleiere som arbeider med mobilt og justerbart utstyr og som må utføre hyppige og ofte tunge løft. LINAK Li-ion-batterier innebærer et optimalt arbeidsmiljø med stabilt utstyr som har høy ytelse og konstant og langvarig batterikraft. 

Dersom du vil vite mer om LINAK Li-ion-batterier eller andre LINAK produkter for helseutstyr, kan du kontakte din lokale representant for LINAK. 
 
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss