Kontakt oss her
Nyheter 11. juli 2018

Elegant design, liten og robust. Dette er den nye inline aktuator LA20

LA20 er en liten inline aktuator med et slankt og kompakt design, som er egnet for en rekke typer helseutstyr.

Inline aktuator LA20
Den nye aktuatoren LA20 fra LINAK er en liten inline aktuator som er designet for å takle tøffe omgivelser innenfor den medisinske bransjen. Dagens behandlingsutstyr må være i bevegelse på begrenset plass og i tillegg er designet viktig. Med en høy løftekapasitet (skyvkraft på opptil 2500 N), som er en relativt høy belastning for en inline aktuator av denne størrelsen, er LA20 synonymt med effektivitet og feilfri ytelse. Denne aktuatoren er klar for å møte trenden med tyngre pasienter og det økte fokus på et mer ergonomisk arbeidsmiljø. 

LA20 kan enkelt tilpasses et hvilket som helst produkt siden det slanke designet gjør at LA20 er kompatibel med et bredt spekter av helseutstyr der enten plassen er begrenset eller størrelsen er viktig. Aktuatoren er utstyrt med utskiftbar kabel for enkel montering og skifting av kabelen.   

LA20 er en sterk og pålitelig inline aktuator med feedback-signaler for presis posisjonering og elektrisk endestopp som sørger for stabil og pålitelig ytelse, lang levetid og at sikkerheten står i høysetet for både OEM, helsepersonell og pasient.

Dersom du vil vite mer om LA20 eller andre LINAK produkter for helseutstyr, kan du kontakte din lokale representant for LINAK
 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.