Nyheter 23. april 2018

Den nye alternative støttebraketten gir større designfrihet

Det kommer som en valgfri standardfunksjon. Den nye LINAK støttebrakett for DESKLIFT® løftesøyler gjør det mye enklere å bygge sitte/stå-bord med tverrstag. Dette alternativet dekker søyler med rektangulære eller kvadratiske profiler.

Skrivebord med tverrstag blir stadig mer populære, og LINAK tilbyr nå en standardløsning som er tilpasset slike bord: DESKLIFT løftesøyler med rektangulære og kvadratiske profiler er tilgjengelig med støttebrakett som valgfri standardfunksjon. Løftesøyler som er perfekte for bygging av bord med tverrstag, kan nå bestilles rett fra lageret. 

Mange designmuligheter
Med fem løftesøyler å velge blant finnes det utallige muligheter ved bygging av skrivebord med tverrstag. Støttebraketten er tilgjengelig for:

  • Søyler med motorkapsling som har en rektangulær profil DL5 (2-delt), DL6 (3-delt) eller en kvadratisk profil DL19
  • Inline søyler med en rektangulær profil DL12 eller en kvadratisk profil DL17

Standard brakett for flere typer tverrstag
Standardbraketten kan enkelt integreres i forskjellige typer tverrstag, slik at du kan montere ditt eget tverrstag direkte på standardbraketten. Med de forhåndsdrillede monteringshullene har du full frihet til å designe ditt eget tverrstag, og du kan enkelt kombinere det med de velkjente løftesøylene fra LINAK.  

Utforsk produktutvalget til LINAK
Med over 30 års erfaring innenfor teknologien elektriske lineære aktuatorer har LINAK satt standarden for elektriske høydejusterbare bord og har det mest omfattende produktutvalget innenfor kontormøbler. 

Se vår DESKLINE® produktportefølje og det komplette utvalget av LINAK løsninger for skrivebord av høy kvalitet.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.