Nyheter 20. april 2018

To nye kontrollbokser gjør CO-serien komplett.

LINAK lanserer kontrollboksene CO41 og CO71, som supplement til CO61, og gjør det nå enklere å velge en kontrollboks med den riktige kombinasjonen av funksjoner for OEM; en ny serie av produkter som gir utallige muligheter.

Kontrollboksene blir lansert med den nye standarden til LINAK, den nye IPX6 Washable DURA™, som betyr at produktet er vannbeskyttet og tåler maskinvask vesentlig bedre enn den gjeldende normen krever.

Flere kraftfulle alternativer som er enkle å montere
CO61 og CO41 er 4-kanals OpenBus™ kontrollbokser med en intuitiv kabelavlastning som er designet for programmerbare aktuatorsystemer, noe som gir flere alternativer som er enkle å montere.
CO41 er utstyrt med 120 W SMPS, mens CO61 har 200 W SMPS, noe som gjør begge kontrollbokser allsidige for et bredt spekter av bruksområder for produsenter for sykehus- og pleieprodukter. 
CO71 leveres med 350 W SMPS og Bluetooth®-teknologi, klar for bruk med CO-Link™. Ved å tilføye en ekstra kontrollboks får du dobbelt så mange kanaler og ekstra kraft, og alt styres med bare én håndbetjening. 

Perfekt for analog oppstilling
Kontrollboksplattformen omfatter også CA30 og CA40 – også disse med IPX6 Washable DURA™, sikret mot kortslutning og med innovativ kabelavlastning samt universal spenningsforsyning. De er lette og kompakte, og brukeren kan montere dem på mange forskjellige måter.

Med den innovative brakettløsningen kan boksene med et enkelt grep monteres i forskjellige retninger, og alle kontrollbokser i den nye plattformen kan enkelt utstyres med batteribackup dersom det skulle være nødvendig. Denne kombinasjonen av funksjoner er faktisk den nye standarden til LINAK.

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.