Kontakt oss her
Nyheter 16. april 2018

Også grunnleggende OpenBus™-systemer innebærer nye funksjoner for sykehussenger.

Oppgradering av ditt analoge aktuatorsystem til et grunnleggende OpenBus™-system fra LINAK, vil umiddelbart gi deg tilgang til flere verdiøkende funksjoner.

Lanseringen av LINAK kontrollboks CO41 og betjeningspanel ACOM introduserte ikke bare konseptet med et grunnleggende aktuatorsystem med OpenBus™. For mange produsenter av justerbare helseapplikasjoner som bruker en analog oppstilling, gir denne digitale oppgraderingen også en mulighet for flere verdiøkende funksjoner. Mange av disse funksjonene dekker forskjellige sikkerhetsaspekter, som:

  • Tilpasset Under Bed Light
  • Tosidig kontroll med en ACK
  • Økt sikkerhet med Break Alert

Sikkerhet er svært viktig når det gjelder alt sykehusutstyr. LINAK OpenBus™ bidrar til økt sikkerhet med tanke på både for pasienter, helsepersonell og helseapplikasjoner. Muligheten for programmering av programvare åpner døren til en ny verden av kontroll. 


Under Bed Light er nyttig for pasientene om natten
Dersom eller når en pasient senker sengen om natten for å gå på toalettet, kan Under Bed Light aktiveres så pasienten ser bedre. Det kan forebygge at pasienten faller og gjør personalet oppmerksom på at pasienten har forlatt sengen. Nøyaktig når lyset skal slå seg på og hvor lenge det skal lyse, er helt opp til deg. Det kan brukertilpasses og kan aktiveres når sengen senkes eller når pasienten forlater sengen.

Vær nær pasienten med Attendant Control Keypads
I systemer med CO41 er det mulig å bruke Attendant Control Keypads – ACK. Dette intuitive tastaturet blir vanligvis montert på siden av sengen og nær pasientens overkropp. ACK kan nås fra to sider. Siden som vender utover, gjør det enklere for sykepleierne å stå nær pasienten mens de justerer sykehussengen. Siden som vender innover, kan også pasienten nå og bruke for å justere sengen sin når som helst. ACK er montert på siden av sengen, og ledningene er skjult i sengen slik at rengjøringen er enklere.

Med Break Alert sikrer du både pasienten og sengen
Mulighet til å låse hjulene er en enkel, men svært viktig sikkerhetsfunksjon på en sykehusseng. Dersom sengen din har et LINAK OpenBus™-system kan du også tilføye Break Alert. Den vil varsle helsepersonell dersom de kobler sengen til strømnettet og forlater den uten å aktivere bremsene. Når bremsen er aktivert, vil ikke sengen bevege seg når pasienten prøver å gå ut av sengen eller vil legge seg - og det forebygger fallulykker. Alarmen fungerer også i den omvendte situasjonen, dvs. dersom en sykepleier slår av bremsene mens sengen fremdeles er koblet til strømnettet. Det vil hindre skade på sengen og eller vegguttaket, siden støpselet sannsynligvis vil bli revet ut av stikkontakten dersom sengen flyttes på.  

Totalt sett vil en overgang fra et analogt til et digitalt system med LINAK OpenBus™ gi deg tilgang til mange verdiøkende funksjoner. Å starte med et grunnleggende system som består av for eksempel: CO41, LA40, ACK og ACOM, vil utvilsomt forbedre sykehussengen, uten at du må rane banken.  

 

CO41

CO41
Kontrollboksen CO41 er er en del av serien OpenBus™ kontrollbokser, som gjør at produsenter av justerbart helseutstyr kan tilby en rekke funksjoner for kontroll, bevegelse, service og sikkerhet. CO41 er imidlertid ideelt for mange produsenter som ønsker å oppgradere fra analogt til digitalt system.

 

ACOM

ACOM
Attendant Control Unit ACOM er et opplagt valg dersom du ønsker enkel og intuitiv styring av din sykehus- eller sykehjemsseng med OpenBus™. Det gir jevn og trinnløs bevegelse som øker brukerkomforten og samtidig bevarer sykehuspersonalets sikkerhetskontroll. Les mer om ACOM.

 

LA40

LA40
LINAK LA40 er en dobbelaktuator med kraftig/rask ytelse og mekanisk endestopp ved første svikt i sikkerhetsprosesser, noe som gjør den til det riktige valget for fremtidens marked. LA40-versjonene oppfyller standarden IPX6 Washable DURA™ og har et svært glatt og jevnt design. De er enkle å rengjøre og kan monteres på forskjellige måter og har derfor en større bredde av bruksområder. Les mer om LA40.

 

ACK

ACK
Attendant Control Keypad (ACK) blir brukt som betjening for sykepleier eller monteres på siden av sengen. Kan kontrollere opptil 5 kanaler Valgfri farge og kundetilpasset grafisk design Les mer om ACK.

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.