Nyheter 7. mars 2018

Juster skrivebordet ditt med Desk Control App for smarttelefoner

LINAK Desk Control™ App gjør det mulig å justere skrivebord med en smarttelefon. Appen synkroniseres med bordpanelet, slik at brukeren kan lagre sine foretrukne sitte/stå-posisjoner og bruke den integrerte påminnelsesfunksjonen.

Er du klar til å gå digitalt? Du kan koble smarttelefonen din til skrivebordet med LINAK Desk Control™ app. Opplev en mengde funksjoner, og bli motivert til å få mest mulig ut av ditt sitte/stå-bord. 

Apper på mobiltelefonen gjør livet vårt enklere. For vår tids kontormedarbeidere har vi skapt Desk Control App for Android- og iOS-apparater. Appen inneholder brukerens personlige innstillinger (f.eks. foretrukne bordhøyder), slik at brukeren enkelt kan flytte seg mellom forskjellige skrivebord som har app-kompatible systemer fra LINAK. Med smarttelefonen kan brukeren ha med seg sine personlige innstillinger overalt.

Koble smarttelefonen din til skrivebordet via Bluetooth 
Bluetooth ® Wireless teknologi er forbindelsen som kobler Desk Control App på brukerens mobiltelefon til hans eller hennes skrivebord. Avhengig av type skrivebord kobler brukeren seg enten til bordpanelet (f.eks. fra vår avanserte serie DPG bordpanel med integrert Bluetooth ) eller til LINAK kontrollboks CBD6S ved bruk av et LINAK Bluetooth Adapter

For å kunne begynne å bruke smarttelefonen til bordjustering, behøver brukeren bare å gjøre følgende:

  1. Laste ned gratis Desk Control App fra App Store eller Google play
  2. Aktivere Bluetooth på smarttelefonen
  3. Åpne Desk Control App
  4. Koble til bordet

Desk Control App
Minne- og påminnelsesfunksjon for sitte/stå-posisjoner
Brukeren kan naturligvis justere bordet opp og ned med Desk Control app. I tillegg kan brukeren definere og lagre foretrukne sitte/stå-posisjoner og bruke påminnelsesfunksjonen som er inkludert i appen. Den minner brukeren om å reise seg for å endre stilling under arbeidet ved skrivebordet. Brukeren kan velge sine personlige intervaller eller kan bruke de forhåndsdefinerte intervallene. Appen synkroniserer minneposisjonene som er lagret i bordpanelet og vice versa.
 

Automatisert styring for brukere av DPG bordpanel
Dersom et bord har installert en fullversjon av DPG bordpanel, er det mulig å aktivere den automatiserte styringen, noe som gjør det enda enklere å justere høyden på sitte/stå-bordet. Et dobbelttrykk oppover eller nedover på DPG gjør at bordet beveger seg til din foretrukne høyde. Eller du kan trykke én gang på telefonskjermen for å oppnå det samme!

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.