Kontakt oss her
Nyheter 18. januar 2018

Den nye løftesøylen DL19 for arbeidsstasjoner er sofistikert design med en skyvkraft på 1200 N

LINAK introduserer en kraftfull løftesøyle som har en skyvkraft på 1200 N. Denne varianten av DL19 er ideell for arbeidsstasjoner der det trengs høy kraft samtidig som designet er viktig.

Med den nye DESKLIFT™ løftesøylen DL19 i en variant på 1200 N, har vi utvidet vårt produktutvalg av løftesøyler for industriarbeidsstasjoner. Opplev friheten til å designe ergonomiske arbeidsstasjoner som forenkler arbeidsprosedyrene og logistikken.

Ergonomi kan utgjøre en viktig forskjell når det gjelder forbedring av industrielle produksjonsmiljø. Når flere personer deler samme arbeidsstasjon og tunge produkter skal håndteres, gjør høydejusterbare arbeidsstasjoner det enkelt å sørge for den optimale ergonomiske arbeidsstillingen for hver enkelt. 

Å sørge for optimal arbeidsstilling for medarbeiderne, forbedrer ikke bare arbeidsergonomien, det forbedrer også arbeidsforholdene og reduserer derfor sykefraværet. 

Se vår omfattende portefølje av kraftfulle løftesøyler
Vi har nå utvidet vår portefølje av løftesøyler for bord med tung belastning. Nå tilbyr vi vår nylanserte 3-dels løftesøyle DL19 også i en utvidet variant på 1200 N. Den har motorhus i et slankt, kvadratisk design, usynlige glideputer og innebærer nye muligheter for smart design av arbeidsstasjoner. 

For design av din arbeidsstasjon kan du, i tillegg til vår nye variant av DL19 på 1200 N, også velge blant vår klassiske løftesøyle DL1A med kuleføring, den kraftfulle inline søylen DL2 eller søylen DL6 med rektangulært design og motorhus.

Høy stabilitet, maksimal holdbarhet
Alle løftesøyler fra LINAK er grundig testet for å sikre maksimal holdbarhet. De er vedlikeholdsfrie og svært driftssikre - selv under tøffe forhold og med tung belastning.

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.