Nyheter 18. januar 2018

CBH er nå en serie kontrollbokser for komfortmøbler

LINAK lanserte nylig kontrollboksen CBH Advanced med tre kanaler. Dette gir ikke bare mulighet for en komfortseng med tre aktuatorer – det skaper også en rekke løsninger.

Med lanseringen av kontrollboksen CBH Advanced med tre kanaler er det mulig å koble til tre aktuatorer, som innebærer tre mulige justeringer av en komfortseng. Dette betyr at vår portefølje av kontrollbokser for komfortsenger, nå bidrar til enda flere typer komfortsenger. Det gjelder både enkelt design med to justeringer, og senger med flere justeringsmuligheter og diverse tilbehør.

Tre varianter - noe for alle
Serien av kontrollbokser består nå av:

  • CBH Basic – For enkle og grunnleggende systemer til seng
  • CBH Advanced: fire kanaler – For eksklusive senger med massasje eller annet tilbehør.
  • CBH Advanced: tre kanaler –  For senger med tre justeringsmuligheter og mulighet for enkelt tilbehør.

Med andre ord omfatter serien CBH både det enkle og det avanserte og gjør det enklere for deg å ha et større utvalg av komfortsenger.

CBH Basic for en enkel, men sterk løsning
Med kontrollboksen CBH Basic får man kostnadseffektiv, jevn og lydsvak justering ved bruk av to LINAK aktuatorer. Dette innebærer senger med rygglene, benjustering og kablet håndbetjening.

Avansert løsning med tre kanaler
For å gi mulighet for å koble en tredje aktuator til én kontrollboks, lanserte LINAK kontrollboksen CBH Advanced med tre kanaler. Med denne løsningen kan du skape avanserte systemer til komfortsenger, med tilbehør som LED Light Rail. Med RF eller et Bluetooth® Adapter kan du bruke trådløse håndbetjeninger med minnefunksjoner.

Alle justeringsmuligheter og flere funksjoner
Dersom du trenger både et avansert system og flere ekstra funksjoner, som Under Bed Light eller en massasjemotor, er CBH Advanced løsningen for deg. Denne kontrollboksen har to kanaler for aktuatorer og to for massasjemotorer. Det er dessuten mulig å koble CBH Advanced i en serie for å skape systemer med fire justeringsmuligheter. Rygg, ben, nakke, fot. Kort sagt vil CBH Advanced gjøre det enkelt å designe den ultimate komfortsengen.

Hvilken?

CBH er nå en serie kontrollbokser for komfortmøbler

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.