Nyheter 10. januar 2018

BAJL Li-ion 4,50 Ah utvider batteriutvalget hos LINAK

Serien BAJL litiumion-batterier fra LINAK er ideelle for mange typer justerbart helseutstyr, som pasientløftere. BAJL Li-Ion 4,50 Ah utvider valgmulighetene og er en løsning for alle typer utstyr.

Med lanseringen av et nytt batteri - som er dobbelt så kraftig som det eksisterende BAJL Li-ion 2,25 Ah - er det mulig å gjøre enda flere typer helseutstyr mobilt.

Batteriserien BAJL fra LINAK er utvidet med et nytt batteri på 4,50 Ah. Med lanseringen av det nye batteriet som et tillegg til BAJL 2,25 Ah, får produsenter av justerbart sykehus- og helseutstyr muligheten til å gjøre utstyr som vanligvis er koblet til strømnettet, mobilt, som f.eks. pasientløftere.

LINAK® BAJL omfatter flere oppladbare lithium batterier som har en mer pålitelig ytelse enn tradisjonelle blybatterier. 

De viktigste egenskapene til batteriene i serien BAJL, omfatter: utstyr med stabil hastighet, enkle å håndtere på grunn av lav vekt, langvarig kapasitet og selvfølgelig det faktum at de er betydelig mer miljøvennlige enn blybatterier.


Generelt sett bidrar lithium batterier til bedre arbeidsflyt og ergonomi for helsepersonell over hele verden. Dersom du vil vite mer om batteriserien BAJL, kan du besøke BAJL produktside eller lese dette innlegget: "BAJL – et lett batteri med pålitelig og høy kapasitet":

Dersom du har spesifikke spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.