Nyheter 12. desember 2017

LINAK driver teknologien videre i 2018

LINAK vil fortsette å integrere ny teknologi i produkter, systemer og tjenester for å møte fremtidens utfordringer innenfor sykehus- og pleiesektoren.

Helsesektoren kan forvente store forandringer i årene som kommer. Big data, IoT, intelligent utstyr og helt nye systemoppstillinger som bidrar til høyere effektivitet, er noen av hovedaspektene ved disse forandringene. For LINAK, som har drevet teknologien videre i over 30 år, er ikke 2018 noe unntak. 

Nøkkelordene for justerbare systemløsninger vil være: vaskbarhet, kraft og IoT (Internet of Things).

Ifølge Forbes Magazine er vi i en altomfattende digital transformasjon, og et omfattende utvalg av nye produkter, systemer, funksjoner og tjenester fra LINAK vil hjelpe kunder, helsepersonell og sluttbrukere inn i denne nye tidsalderen. På varemessen MEDICA 2017 i Düsseldorf i Tyskland ga LINAK gjestene en forsmak på fremtidens justerbare helseutstyr. Se videoen  nedenfor for å få vite mer.

 

IPX6 Washable DURA™ - forlenger produktenes levetid
I 2017 utviklet LINAK en helt ny standard for vaskbarhet for å hjelpe sykehus over hele verden til høyere effektivitet. Standarden kalles IPX6 Washable DURA™ og bidrar til forskjellig justerbart utstyr kan vaskes i maskin. I tester har LINAK produkter som er merket med standarden DURA, vist seg å være ekstremt robuste og holdbare. Denne standarden forlenger levetiden til produktene. Du finner mer informasjon om IPX6 Washable DURA™ her.  
 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.