Kontakt oss her
Nyheter 27. november 2017

DL19 utvider utvalget av søyler med motorhus

Den elektriske løftesøylen DL19 er en del av en voksende serie av søyler med motorhus, som er ideelle dersom du har én type toppramme, men ønsker å bruke forskjellige typer ben. LINAK Kick & Click™ er valgfritt tilbehør.

DL19 utvider utvalget av søyler med motorhus

Den nye løftesøylen DL19 er perfekt for kunder som ønsker å bruke samme topprammekonstruksjon for forskjellige typer ben. 

Siden august 2017 har det hos LINAK vært ni "familiemedlemmer" i serien av løftesøyler med motorhus. Den nyeste, DESKLIFT™ DL19, har kvadratisk design og motorhus og er dermed enda et alternativ blant de utallige mulighetene kundene har til design og produksjon av skrivebord. 

LINAK har allerede et av markedets mest omfattende produktutvalg av søyler med motorhus. Dette omfatter både 2-trinns og 3 trinns søyler i en rekke typer - runde, rektangulære og med DL19 også kvadratiske. DL19 er en stabil 3-trinns søyle med usynlige glideputer. Du kan til og med få søyler som er oppned, så designmuligheten er uendelige.

Motorhusene har samme design og dimensjoner
For at det skal være enkelt å montere skrivebordene har alle løftesøyler i denne serien fra LINAK, like dimensjoner på motorhusene. Det gjør at produsentene kan designe forskjellige typer bord ved bruk av samme toppramme, en fordel med tanke på både tidsforbruk og logistikk. Det er dette vi kaller Plug & Play™.

Kortere monteringstid med LINAK Kick & Click™
Hele serien av søyler med motorhus, er kompatibel med LINAK Kick & Click™. Med denne intelligente monteringsløsningen sparer du tid ved at monteringen av et bord går mye raskere. Bare dytt og klikk systemet på plass. 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss