Kontakt oss her
Nyheter 17. november 2017

Enkel bevegelsesintegrasjon med CAN bus

Det stilles ganske omfattende krav til justering og kontroll av maskiner innenfor moderne landbruk, byggebransjen og mobilt utstyr utendørs. Alt fra effektivitet og presisjon til integrasjon og databehandling må tas i betraktning.

Enkel bevegelsesintegrasjon med CAN bus

Løsningen er elektrisk og omfatter avansert BUS-kommunikasjon. Derfor leder LINAK an mot en mer automatisert og autonom verden og tilbyr ikke mindre enn fem aktuatorer med integrert SAE J1939 CAN bus.

Den vanlig brukte protokollen for BUS-kommunikasjon er fullstendig integrert med aktuatorene for at implementering med eksisterende systemer skal foregå enkelt og smidig.

Løsninger med CAN bus-kontroll kommer i alle størrelser
SAE J1939 CAN bus er en anerkjent protokoll som er vanlig for forskjellige tunge, mobile maskiner. LINAK aktuatorer med denne protokollen for CAN bus, vil derfor være enkle å integrere i din maskin. 

Nå leveres fem LINAK aktuatorer med integrert SAE J1939 CAN bus – LA14, LA25, LA33, LA36 og LA37. Disse aktuatorene gir mange valgmuligheter når det gjelder størrelse og styrke, og det er ingen tilfeldighet;

Noen typer maskiner trenger kraftig skyv- eller trekkraft, mens andre trenger mindre kraft. Noen er plassert på trange steder der det er begrenset plass til rådighet. Uansett må alle kunne styres fra førerhuset.

Vårt utvalg av SAE J1939 CAN bus-aktuatorer innebærer mye enklere integrasjon og flere justeringsmuligheter. Med bare fem komponenter og enkel kabling innebærer disse aktuatorene mindre komplisert installering og tilkobling til det eksisterende CAN bus-nettverket i din maskin. Håndteringen blir også enklere fordi hver aktuatortype kan tilpasses forskjellige funksjoner på samme maskin, med bare en mindre programendring.

CAN bus er en del av plattformen Integrated Controller (IC). Les mer om IC her.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.