Kontakt oss her
Nyheter 7. november 2017

Påminnelsesfunksjonen forteller deg når du bør skifte stilling ved skrivebordet

Få best mulig nytte av det høydejusterbare bordet ditt: DPG bordpanel fra LINAK omfatter intuitive påminnelsesfunksjoner som kombinerer programvare og menneskelig intuisjon.

Påminnelsesfunksjonen forteller deg når du bør skifte stilling ved skrivebordet

Vi designet vår serie av DPG bordpanel på bakgrunn av moderne atferdsforskning, for å motivere brukerne til å benytte seg mer av sine høydejusterbare bord. I vår avanserte serie av DPG bordpanel bruker vi farger for å gi en naturlig indikasjon på når det er på tide å reise seg. Dette appellerer til vårt menneskelige instinkt om å søke rask belønning.

Påminnelsesfunksjon med integrerte fargede LED-lys 
Den intuitive påminnelsesfunksjonen er integrert i tre av våre fire modeller av DPG bordpanel. Påminnelsesfunksjonen består av en stripe av LED-lys eller en enkelt LED-diode som angir bordets nåværende brukerstatus. LED-lyset forandrer farge når det er på tide å endre stilling - fra sittende til stående. Ideen bak integreringen av fargede lys er å gi brukerne av bordet et lett forståelig verktøy som motiverer dem til å innarbeide den sunne vanen å stå i løpet av arbeidsdagen.

Påminnelsesfunksjonen forteller deg når du bør skifte stilling ved skrivebordet

Når det grønne lyset blir oransje, er det på tide å røre på seg
DPG bordpanel har grønne og oransje lys som appellerer til menneskers intuitive fargeassosiasjoner: et dempet grønt lys angir at brukeren ikke behøver å reise seg. Når “sitteperioden” snart er over, vil det grønne lyset bli endret til et mer intenst, oransje lys – en farge som intuitivt vekker oppmerksomheten vår. 
For at påminnelsesfunksjonen skal passe til brukerens individuelle behov, kan bruken av bordet enten bruke forhåndskonfigurerte intervaller eller innstille sine egne intervaller.

Kombiner din DPG Reminder med LINAK Desk Control™ App 
De avanserte modellene av DPG bordpanel (DPG1C, DPG1B og DPG1M) er kompatible med LINAK Desk Control App som omfatter trådløs Bluetooth®-teknologi og kan lastes ned til mobiltelefonen din. I tillegg til at de DPG vil minne deg om å reise deg, vil du også få en notifikasjon og en vennlig varsellyd på mobiltelefonen.
DPG gir brukerne et virkelig flott verktøy for innarbeiding av sunne arbeidsvaner ved skivebordet. Dette er produkter som er designet for å forandre atferd.

Påminnelsesfunksjonen forteller deg når du bør skifte stilling ved skrivebordet

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.