Kontakt oss her
Nyheter 3. november 2017

“Going electric” på Agritechnica 2017

LINAK presenterer fremtidens elektriske aktuatorløsninger for tunge, mobile landbruksmaskiner. Presisjonsposisjonering med CAN bus og proporsjonal kontroll kan utgjøre en enorm forskjell og er smart gårdsdrift.

“Going electric” på Agritechnica 2017

Effektivitet og automasjon er to viktige fokusområder ved utvikling av moderne landbruksmaskiner. Utstyret må være enkelt og intuitiv å styre og må ha pålitelig presisjonsbevegelse i enhver situasjon.

På årets Agritechnica varemesse i Hannover i Tyskland, vil du forstå hvorfor en betydelig andel av fremtidens mobile landbruksutstyr er elektrisk. 

LINAK vil presentere fremtidens aktuatorer med CAN bus - den tekniske kulminasjon etter 40 år med integrering av elektrisk bevegelse i tungt maskineri. Vi er spesielt stolte over å vise deg den splitter nye lineære aktuator LA33, som passer perfekt der det trengs mer kraft, men plassen er begrenset.

Kom og prøv selv. Det skjer i LINAK "Game Zone", der du også finner vår nye proporsjonale kontroll. 

Vi ser frem til å møte deg på vår stand (B29, Hall 17) mellom 12. og 18. november.

Sammen kan vi forbedre produktene dine og styrke forretningen din! 

Integrate. Elevate. Advance. Together

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.