Kontakt oss her
Nyheter 1. november 2017

På MEDICA 2017 kan du oppleve fremtidens justeringsmuligheter på nært hold

Også i år er LINAK tilstede på den internasjonale varemessen MEDICA i Düsseldorf i Tyskland. Vi ser frem til å vise gjestene fremtidens kraftfulle, justerbare helseutstyr som har en helt ny grad av vaskbarhet.

MEDICA 2017
Innenfor moderne helseteknologi er det en stødig trend mot flere datautlesninger, kraftigere og mer komplekse systemløsninger for justerbart utstyr, samt fortsatt fokus på ergonomi og forbedret hygiene.

De siste 30 årene har LINAK vært ledende innenfor utvikling av avanserte og medisinsk godkjente elektriske aktuatorsystemer til justerbart helseutstyr. LINAK er et globalt anerkjent selskap og har en omfattende produktportefølje som gjør kundene i stand til å designe et bredt spekter av utstyr - fra standard systemoppstillinger til de mest avanserte systemer.

Du er invitert
Vi ser frem til å møte deg på MEDICA 2017 og vise deg hvordan data som LINAK sørger for, kan være nyttig for helsesektoren, hvordan nye kraftfulle elektriske aktuatorsystemer kan bidra til å møte utfordringene med økende forekomst av fedme, og leder an når det gjelder hygiene og vaskbarhet.

Få førstehåndskunnskap om fremtidens justerbare helseutstyr Besøk vår stand på MEDICA 2017 (F11, Hall 14) i Düsseldorf i Tyskland 13.–16. november.

Vi ser frem til å møte deg der. Sammen kan vi forbedre livet til mange mennesker.  

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.