Nyheter 30. august 2017

VR-video: bli med på en rundtur i produksjonsanlegget vårt i Danmark

Ta en nærmere titt på vår DESKLINE produksjon – opplev vår nye 360 graders virtuelle omvisning på vårt hovedkontor i Danmark.

Se vår virtuelle video her 

Velkommen til LINAK Vi er glade for å kunne gi deg en 360 graders virtuell omvisning i vårt DESKLINE® produksjonsanlegg ved hovedontoret i Danmark.

Ta en flytur over produksjonsanlegget vårt, og fly inn i produksjonsbygningen. Du får se hvordan vi produserer og sammenstille produktene i våre moderne produksjonsfasiliteter - klare til å bygge produkter av høy kvalitet for dine fremtidige møbler.

Åpent arbeidsmiljø og moderne produksjonsanlegg
Titt oss over skulderen mens vi produserer og sammenstiller våre produkter. Ta en tur rundt på produksjonsområdet og se hvordan vi produserer og bygger våre egne spindel- og motordeler, og opplev hvordan moderne roboter er naturlige elementer av vår produksjon.

I vår nye virtuelle video kan du følge DESKLINE produksjonsprosess trinn for trinn: fra planlegging til produksjon og sammenstilling, helt frem til ferdig forsendelse. Hver dag produserer og sender vi et enormt antall produkter til kunder over hele verden.

Produksjon av verdensklasse og kontinuerlig utvikling
Hos LINAK bestreber vi oss på å være et åpent og innovativt selskap. LINAK er verdensledende innenfor utvikling og produksjon av elektriske lineære aktuatorer, har mer enn 40 års erfaring og fokuserer på produksjon i henhold til LEAN-prinsippene. Det betyr at vi samler inn tilbakemeldinger om våre produkter og ser på dem som et naturlig og nyttig element for kontinuerlig utvikling.

LINAK hovedkontor: et sted for kreativt samarbeid og flott, funksjonelt design
Vårt hovedkontor i Danmark er bygget i samsvar med vår filosofi om at nøkkelen til flott design er mennesker. Derfor arbeider våre produksjonsteam og kontorteam side ved side - og sammen skaper de produkter som forbedrer livet ditt. Vi håper at vår virtuelle omvisning vil gi deg et godt innblikk i hvem vi er og hvordan vi arbeider. Velkommen til LINAK.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.