Kontakt oss her
Nyheter 7. august 2017

Introduksjon av DL19 - kvadratisk design og enkel montering

DL19 omfatter de beste funksjonene fra vår portefølje av løftesøyler. Den har svært elegant design, gir jevn bevegelse og er svært enkel å installere.

Den nye løftesøylen DL19 innleder et nytt kapittel i vår DESKLINE portefølje. Denne gangen er fokuset på en elektrisk søyle med motorhus, utsøkt design og mange av de valgfrie funksjonene som er tilgjengelige for andre moderne søyler til bord. Med DL19 får du:

  • En 70 x70 mm, elegant designet, 3-trinns søyle med motorhus
  • Enkel montering med LINAK Kick & Click™
  • Valgfrie funksjoner som LINAK PIEZO™ Anti-Collision™ teknologi
Elegant design med tilstrekkelig slaglengde
DL19 er en 3-trinns løftesøyle med kvadratiske profiler og motorhus. Med en slaglengde på 650 mm og et innbyggingsmål på 560 mm kan du designe et bredt spekter av høydejusterbare skrivebord eller arbeidsstasjoner. De usynlige glideputene og den minimale avstanden mellom profilene bidrar til det eksklusive designet.

Halvparten så lang monteringstid med Kick & Click
DL19 er en del av serien søyler med motorhus og passer perfekt med LINAK Kick & Click. Med vår intelligente monteringsløsning kan du sammenstille bordet ditt enkelt og raskt - bare dytt og klikk systemet sammen.

Du kan tilføye LINAK PIEZO™ uten at bordet tar lenger tid å montere.
DL19 kan eventuelt leveres med LINAK PIEZO teknologi. Når søylen har vår Anti-Collision teknologi, vil den oppdage hindringer automatisk og unngå skade. LINAK PIEZO er en maskinvarebasert løsning som ikke krever ytterligere installering.

Mer informasjon
For mer informasjon om vår nye løftesøyle DL19, kan du besøke DL19 produktside eller kontakte din lokale representant for LINAK.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.