Nyheter 14. juli 2017

Nytt Service Data Tool gjør det enklere å finne eventuelle feil på justerbart helseutstyr

Som en støtte for den nylig lanserte kontrollboksen CO61 og batteriet BA21 for justerbart helseutstyr, har LINAK utviklet et nytt og forbedret Service Data Tool (SDT).

Det blir stadig større behov for justerbare produkter, og kravet til høy effektivitet innenfor helsesektoren øker over hele verden. Nedetid på grunn av feil ved utstyret kan bli ganske kostbart. Et pålitelig Service Data Tool kan imidlertid holde nedetiden på et minimum.

Med den nylige lanseringen av LINAK® CO-Link™ er det mulig for produsenter av helseutstyr, som bord og stoler for kirurgi og undersøkelse, å lage et aktuatorsystem med opptil åtte bevegelser. Det nye Service Data Tool (SDT) støtter slike flerkanals aktuatorsystemer ved bruk av en løsning som kalles CO-Link.

Dra nytte av mye mer detaljerte servicedata
Detaljert informasjon om batteriets tilstand og restkapasitet kan være uvurderlig. Det samme gjelder informasjon om tilstanden til aktuatorene i systemet.

Med SDT er det ikke bare mulig å få nødvendig informasjon fra batterier og aktuatorer - det er også mulig å lokalisere belastninger som etter hvert kan føre til feil eller maskinstans dersom de ikke blir korrigert. Et brukervennlig grensesnitt gjør det enkelt å se gjennom servicerapporten, å finne eventuelle feil og å tilføye informasjon manuelt for senere servicesjekk.

Enkel feilsøking og lagring av servicedokumentasjon
Feilsøking er enkelt – selv med et CO-Link system med to kontrollbokser. Dette serviceverktøyet omfatter en feilsøkingsdel med feilindikasjon og en loggfil-funksjon for bestilling av videre teknisk support. Med dette serviceverktøyet kan du lagre data fra alle deler av systemet ditt. Det betyr at du beholder servicedataene selv om kontrollboksen eller en aktuator blir byttet ut, slik at du har pålitelige statusrapporter gjennom hele levetiden til produktet. 

Etter servicebesøket kan serviceteknikeren gi en fullstendig dokumentasjon av besøket i SDT og også tilføye kommentarer om servicen med tanke på fremtidige servicebesøk.

Med andre ord vil overgang til Service Data Tool bidra til å sikre at utstyret alltid fungerer.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.