Kontakt oss her
Nyheter 14. juli 2017

Nytt design gjør appen LINAK Bed Control mer brukervennlig

LINAK har gjort Bed Control App mer brukervennlig og samtidig gitt den et mer moderne utseende, et nytt app-ikon og har gjort brukergrensesnittet så intuitivt og enkelt som mulig.

Ny design gjør appen LINAK Bed Control mer brukervennlig

Brukervennlighet var prioritert da Bed Control App fikk en oppgradering – med hensyn til både design og funksjoner. Det nye designet er brukervennlig, lett og forenklet, og funksjonene er fremhevet. I tillegg til at appen automatisk gjenkjenner produktet den er koblet til, er det også enklere å lagre og finne minneposisjoner i appen. Dessuten starter appen med en enkel veiledning om hvordan du parer produktet med telefonen din. 

Intelligent app – du trenger bare én
Bed Control App er nå intelligent. Det betyr at appen automatisk gjenkjenner funksjonene til produktet den er koblet til. Dessuten tilpasses appens grafikk til det aktuelle produktet. Ta for eksempel minneposisjonene: Dersom du kobler appen til en TD4 Standard vil lappen vise rygg- og benjustering for Standard, mens den i tillegg vil vise fire minneposisjoner dersom du er koblet til en TD4 Advanced.

Nytt design gjør LINAK Bed Control APP mer brukervennlig
 

Derfor trenger vi nå bare én app. Tidligere måtte kunden din finne den riktige appen og så velge en app med minne eller en app uten. Nå trenger man bare én app. 

Oppstartsveiledning
En ny funksjon er at appen starter med å vise brukeren en oppstartsveiledning med informasjon om hvordan produktet stilles i paremodus, slik at brukeren kan pare det med en telefon. Ved å følge noen få trinn på skjermen kan brukeren enkelt pare telefonen og produktet og deretter justere sengen i den graden produktet tillater. 

Hva må jeg gjøre? 
Ta det med ro. Neste gang kundene dine oppdaterer sin Bed Control Memory App, vil de automatisk få den oppdaterte versjonen av appen. Kundene dine behøver ikke gjøre annet enn å oppdatere appen. 

Bed Control App - funksjoner

  • Justering av rygg og ben
  • Simultankjøring
  • fire minneposisjoner - dersom produktet har det
  • Under Bed Light av/på
  • syv språk (engelsk, dansk, koreansk, fransk, tysk, spansk, italiensk)
  • Kompatibel med Bluetooth® Adapter og TWINDRIVE® TD4

Har du lyst til å prøve Bed Control App? Den kan lastes ned for både iOS og Android. 

Nytt design gjør appen LINAK Bed Control mer brukervennlig Apple Store Google Play


Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.