Nyheter 29. juni 2017

Juster skrivebordet ditt med et lite dytt

Bordpanelserien DPG fra LINAK gjør det enklere enn noensinne å holde seg frisk og effektiv gjennom hele arbeidsdagen. Bare vipp panelet opp eller ned.

Har du noen gang famlet etter knappene på bordpanelet på det høydejusterbare bordet ditt? For at du skal slippe det har vi fjernet opp og ned-knappene på bordpanelet. Nå styrer du bordet bare ved å vippe på panelet. Det kan ikke bli mer intuitivt enn det.  Med andre ord gjør bordpanelserien DPG fra LINAK det enklere enn noensinne å holde seg frisk og effektiv gjennom hele arbeidsdagen.

Når du forandrer stilling fra sittende til stående og omvendt én eller to ganger i timen, beholder du produktiviteten gjennom hele arbeidsdagen. Dette har vi hørt mange ganger. Men når vi er travelt opptatt med arbeidsoppgavene våre, kan det være vanskelig å leve opp til. 

Et høydejusterbart bord må derfor kunne justeres så enkelt og intuitivt som mulig. Det er her det nye bordpanelet DPG fra LINAK kommer inn i bildet. Med DPG kan brukeren justere bordet uten å miste fokus på andre oppgaver. Når du styrer et bord med DPG, behøver du ikke engang se etter opp/ned-knappene – hele panelet fungerer som en opp/ned-"knapp". 

DPG er en serie av LINAK bordpanel som betjenes enkelt ved at panelet vippes opp eller ned. Opp/ned-knappene er erstattet av en enkel vippefunksjon som gjør at brukeren kan justere bordhøyden med et lite dytt. Du kan eventuelt dunke to ganger på panelet, og bordet vil bevege seg til en minneposisjon.

Mer informasjon om bordpanel DPG med påminnelsesfunksjon

Det er enkelt å se hva fordelene er:

  • Hold fokus - behold oppmerksomheten på arbeidsoppgaven; DPG kan betjenes uten at du behøver å se på det
  • Ekstremt intuitivt å bruke - Vipp opp for å kjøre opp – Vipp ned for å kjøre ned.
  • Du får det til med en gang – Ingen flere knapper som må treffes helt nøyaktig for at bordet skal kjøre i riktig retning.

Atferdsforskning har vist at vaner er enklest å innarbeide når vi opplever endringen som enkel eller praktisk. Derfor er DPG ekstremt intuitivt å bruke, og det er designet for å føre til atferdsendring. 

Juster skrivebordet ditt med et lite dytt
 

Du kan se hvordan vippefunksjonen fungerer i denne korte  demonstrasjonsvideoen.

Intuitiv vipping med bordpanel DPG fra LINAK

For mer informasjon, vennligst kontakt din lokale representant for LINAK.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.