Kontakt oss her
Nyheter 27. juni 2017

Utviklingen av LA33 – en titt bak kulissene

31. mai 2017 lanserte LINAK den elektriske aktuatoren LA33 – en mellomstor kraftbunt for utstyr som brukes i tøffe omgivelser. Nå kan du ta en titt bak kulissene på utviklingen og produksjonen av LA33.

Vanligvis er det bare noen få personer som får se hvordan LINAK utvikler og produserer sine verdensledende aktuatorer. Vi gjorde imidlertid et unntak og inviterte et filmteam til å dokumentere hvordan den lineære aktuatoren  LA33 ble til.

Resultatet – en 3-minutters video – gir deg nært innblikk i en prosess som omfatter førsteklasses materialer, høyteknologiske maskiner, mye akkumulert kunnskap og svært dyktige spesialister hos LINAK.

Dersom du vil vite mer om LA33 og alle mulige bruksområder, kan du  kontakte din lokale representant for LINAK.

Utviklingen av LA33 – en titt bak kulissene

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.