Kontakt oss her
Nyheter 1. juni 2017

Brukeropplevelsen i fokus når LINAK lanserer nytt nettsted

Et tett samarbeid med kundene har vært viktig LINAK i mange år. Dette gjelder også relanseringen av www.linak.com – selskapets nettsted. Brukervennlighet og enklere tilgang på internett til vår verden av aktuatorteknologi, har vært ett av våre prioriteringsområder.

Etter omfattende analyser, workshops og brukertester sammen med kunder og andre interessenter, har LINAK fått et nytt og annerledes nettsted. Fullt fokus på brukeropplevelsen har vært den viktigste drivkraften gjennom hele prosessen, og det er minst tre nye og/eller forbedrede ting besøkende vil legge merke til når de utforsker vårt digitale univers:

  • Innføringen av begrepet "forretningsområder"
  • Forbedret søkemotor/søkefunksjon
  • Oppdatert responsivt design

Brukere som er kjent med vårt online univers, vil legge merke til at også den visuelle presentasjonen av selskapet er forandret. Også dette bidrar til en bedre brukeropplevelse av nettstedet. Alt i alt håper vi at kundene vil oppleve at det nå er mye enklere å finne produktene til LINAK på internett.

"Forretningsområder" – et nytt fundament for navigasjon
Systemer og løsninger for elektriske lineære aktuatorer blir brukt innenfor en rekke bruksområder og i mange produkter – fra skrivebord til sykehussenger, skurtreskere og industrimaskiner. For å gjøre det enklere å navigere på nettstedet og å finne alle bruksområder, har vi introdusert en serie av selvforklarende Forretningsområder.

Oppnå bedre søkeresultater
Det nye og forbedrede nettstedet har også fått en bedre søkefunksjon. I tillegg til at søkemotoren foreslår mulige resultater mens du skriver, kategoriserer den også treffene, slik at du får en tydeligere oversikt over søkeresultatene.

Responsivt design for et responsivt selskap
Etter som stadig flere brukere besøker nettstedet vårt via mobiltelefonen, blir selvfølgelig linak.com justert med tanke på en optimal opplevelse via de vanligste plattformene. Det betyr at innholdet på nettstedet til LINAK er like lett tilgjengelig via nettbrett eller telefon som via en større datamaskin.

I løpet av 2017 vil vår nye fremtoning på nettet (arkitektur og visuelt design) synes på alle nettsider om LINAK – og vi starter med linak.com. Dersom du har spørsmål eller kommentarer til dette, er du velkommen til å kontakte oss.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.