Nyheter 31. mai 2017

Introduksjon av LA33 – en kraftig, mellomstor aktuator

Mange produsenter av justerbart maskineri som brukes for eksempel innenfor gårdsdrift, landbruk eller industriautomasjon, kjenner til LINAK aktuatorer som LA14, LA25 og LA36. Nå har det kommet et nytt mellomstort "familiemedlem", som gjør porteføljen til LINAK komplett.

LINAK har lansert en ny kraftig aktuator. Elektrisk lineær aktuator LA33. Det er en mellomstor energibunt som er basert på hele 35 års spesialisert kunnskap akkumulert hos LINAK. LA33 er perfekt der små aktuatorer gir for lite kraft og store aktuatorer er uegnet.

Som produsent av maskiner som skal brukes under krevende forhold, vil du sikkert gjenkjenne funksjonene til våre robuste aktuatorer og forstå hvorfor LA33 passer perfekt for slike bruksområder.

Innebærer de samme funksjonene og valgmulighetene
LA33 har de samme fordelaktige funksjonene som alle de andre robuste aktuatorene fra LINAK.
LINAK integrert styring, Hall-sensorer for relativ og absolutt feedback, proporsjonal hastighetskontroll, presis posisjonering via analog eller digital feedback og mange andre funksjoner er tilgjengelig for en løsning basert på LA33.

Dersom du vil vite mer om funksjonene til LA33, kan du besøke LA33 produktside.

Grundig testet, som alle andre produkter fra LINAK
I likhet med de andre aktuatorene i programmet er LA33 IP66/IP69K-godkjent og tåler høytrykksvasking og tøffe forhold gjennom en lang levetid.

Den unike holdbarheten er bare mulig gjennom intensivt forarbeid, omfattende erfaring og selvfølgelig grundig testing før lansering. 

Dersom du har spørsmål om aktuator LA33, er du velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK.

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.