Kontakt oss her
Nyheter 23. mai 2017

LINAK bordpanel DPG - En ny måte å justere skrivebordet ditt på

Fire nye bordpanel ser dagens lys, men de er mye mer enn bare en serie av bordpanel. Sammen med en app som kan brukes med alle relevante plattformer, er det en løsning som vil forandre måten høydejusterbare skrivebord blir brukt på.

LINAK bordpanel DPG - En ny måte å justere skrivebordet ditt på

Alle sitter for mye og beveger seg for lite i løpet av en vanlig arbeidsdag. Dette er et vanlig problem, men hvordan forandrer vi på det og gjør det til en vane å bruke det høydejusterbare bordet hver dag? Dette er en global utfordring som vi hos LINAK har gjort vårt ytterste for å løse. Vi har utviklet morgendagens løsning – en løsning som vil få brukerne av de høydejusterbare bordene til å bruke dem oftere og på en ny måte. 

Løsningen – En ny serie av innovative bordpanel 
Vi har utført grundig forskning og har rådført oss med eksperter på adferdsrettet design. På bakgrunn av dette har vi utviklet en løsning som vil få brukerne av de høydejusterbare bordene til å bruke dem oftere og på en ny måte.

DPG med påminnelsesfunksjonNavnet på løsningen er DPG – en ny serie av innovative bordpanel. Forskning har vist oss bordpanelet er avgjørende for at et høydejusterbart bord skal bli brukt, og det må være:

  • Intuitivt
  • Motiverende (gi brukeren påminnelser)
  • Digitalt

Serien DPG består av fire bordpanel, fra et enkelt opp og ned-panel til avanserte varianter med sinnrike funksjoner. Alle fire bordpanel er intuitive og betjenes ved vipping i stedet for med knapper. Det vil si at du ikke behøver å se på panelet mens du justerer bordet. Det kan ikke bli mer intuitivt enn dette. 

Forskning har dokumentert at man bruker bordet mer dersom man blir minnet om å stå i løpet av arbeidsdagen. Derfor er påminnelse integrert i tre av de fire DPG bordpanel, enten via lyssignal og/eller notifikasjon i appen. 

Og til sist; digitalt betyr at en app er tilgjengelig for flere plattformer. Bluetooth ® teknologi er integrert i tre av de fire DPG bordpanel. Når de kobles til appen Desk Control™, åpnes en verden av muligheter.

LINAK bordpanel DPG - En ny måte å justere skrivebordet ditt på

Synkronisering mellom plattformer
Alle data blir synkronisert mellom de forskjellige plattformene - unikt og innovativt, men en selvfølgelighet for LINAK. Det betyr at dersom du forandrer appens innstillinger på telefonen, blir de oppdatert automatisk på datamaskinen og bordpanelet.

DPG er mye mer enn bare et nytt bordpanel – det er en plattform med utallige muligheter for funksjoner, som er designet med et imponerende utvalg av standardfunksjoner. Det vil endre måten du justerer og bruker det høydejusterbare skrivebordet på.

Desk Control AppsDPG1K er enkelt Avanserte varianter av DPG med sinnrike funksjoner

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.