Nyheter 15. mai 2017

LINAK inviterer til VR på Interzum 2017

Gjestene på årets Interzum møbel- og designmesse i Cologne i Tyskland har en ekstraordinær opplevelse i vente. LINAK inviterer gjestene på en virtuell omvisning gjennom vår verdensledende produksjon av aktuatorer for justerbare møbler.

Dersom du allerede gjør forretninger med LINAK, vet du at vi arbeider kontinuerlig med å forbedre kvalitet, service og generell ytelse. Vi bestreber oss på å styrke både kundenes og sluttbrukernes opplevelse av våre produkter – og vi vil vise deg hvordan, når det er mulig.

På årets Interzum-messe i Cologne i Tyskland tilbyr vi deg en slik forbedret opplevelse. I tillegg til en presentasjon av våre nye produkter, som løftesøyle DL19, bordpanel DPG og dobbelaktuator TD4, kan du bli med på en guidet omvisning på vårt produksjonsanlegg… i Danmark!

Besøk oss på den runde messestanden E019 D018 i hall 7.1, sett på deg vårt VR headset og få en omvisning.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.